Nette en correcte behandeling door medewerkers.

Nadat ik een beetje een vervelende ervaring had met de wijze van snelle verzending door de berichtgeving van de vervoerder, werd ik geconfronteerd met een defect aan het product. De oplossing van dit probleem kon gewoon niet beter en sneller opgelost worden. Hiervoor een dikke 10. Dus al met al bijzonder tevreden.

Groot assortiment en snelle levering,

Sieraad in huis!

Eenvoudig op maat bestellen. Snelle levering. Professioneel product.

snel geleverd en werk perfect lekker stil.

Snelle en goed geleverd

Bestelde onderdelen waren netjes,goede kwaliteit

Zou het kort en duidelijk houden. Snelle levering goede producten. Prijs zijn waardig aan producten

Super snelle levering , en producten van goede kwaliteit.

De winkel goed

De web winkel is goed alleen de bezorgdienst Is een ander verhaal bellen aan zetten pakketje neer en rijden weg en als je dan niet thuis ben staat je pakketje gewoon op de stoep Voor de rest top winkel

Ruim assortiment en hele snelle levering.

Tevreden

Snelle levering, goede producten!

Snelle en nauwkeurige levering

Snelle en nauwkeurige levering, duidelijke omschrijving van producten. Helaas door gebrek aan foto’s van hoe iets geinstalleerd er uit ziet op het plafond niet tevreden over een aangekocht product dus het andere product retour gestuurd wat wel verwist dat je een eigen retourlabel afdrukt jammer dat dit niet al bij de bestelling er bij zit.

Snelle service, duidelijke website!

Snelle levering! Goede overzichtelijke website!

Keurige webshop met goede levering voor een goede prijs

De webshop steekt goed in elkaar en er kan op veel manieren betaald worden. Ik heb 2x om 16:25 besteld en 24 uur later was het binnen! De prijzen liggen ook lager dan bij de concurrent voor dezelfde producten.

Geweldig product en snelle service

Betrouwbaar bedrijf, goed advies.

Aanpassing order ging prima met nog wat extra advies.

Gewoon goed

Product is goed en snel verzonden.

Goed geholpen en prima advies gehad

Correcte levering van het bestelde artikel

Bestelling werd keurig de volgende dag afgeleverd in een doos met voldoende luchtkussen bescherming

Super snel

Ik heb een sfzuigventilatie systeem gekocht. Deze qas super snel geleverd en precies wat ik nodig had. Top!!

Prima geregeld

Prima, snel, prettig.

Vlot, ruime keus, betaalbaar.

De Ventilatieshop en ik hebben al jaren een prettige relatie en dat wil ik graag zo houden.

Was prima geregeld en snel geleverd.

Fijn internetbedrijf voor dit vakgebied.

Ik heb de Site mijn benodigde roosters uitgezocht. Alle roosters zijn snel te vinden, door de duidelijke index en keuzes. Een aanbeveling !

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.