snel en perfect

perfect op ieder gebied

zeer gebruikersvriendelijke website om te bestellen

Het nazenden van de gebruikershandleiding vind ik een prima service

Makkelijk te vinden en snel geleverd, tegen en goede prijs.

Wat wij bij onze groothandel niet snel konden ontvangen, had Ventilatieshop.com binnen enkele dagen geleverd.

Snelle en correcte levering.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Altijd goede service en levering!

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Mijn kozen goed

Super op tijd

klantenservice is geen klantenservice

Geachte Linda, Ik vind uw antwoord maar niks, dat is geen klantenservice! U had kunnen zeggen:’stuur maar terug, dan krijgt u een model dat wel kan werken’ of u kunt met een draadje de buitenste punten met elkaar verbinden, maar dan heeft u geen naloop’. (Dat heb ik elders ontdekt) Dan had u met klantenservice geboden. Gemiste kans. Jelle Jan klinkert Op 17 jun. 2022 om 08:09 heeft Klantenservice Ventilatieshop.com <[email protected]> het volgende geschreven:  Goedemorgen, Met dit model horen er 3 draden aangesloten te worden. Bij het laatste aansluitpunt moet nog een schakeldraad, anders gaat de ventilator inderdaad niet werken.

Supernetjes verpakt, compleet en snel verzonden.

Alleen jammer dat de pakbon niet leesbaar is. Slechte printer of de cartridge was leeg. Anders was het cijfer een 10. ;-)

Ik heb het als heel goed ervaren het beloofde is nagekomen.

Ik kon zelf bepalen wanneer het afgeleverd werd en het proces verliep vlekkeloos.

Top, snel geleverd

Makkelijk te vinden, goede prijzen en snel geleverd.

Top advies, service en begeleiding

Telefonisch goed geadviseerd naar een vervanging van een ca 25 jr oude mechanische ventilatie. Tevens goede service en advies en wat extra componenten toen ik "vast" kwam te zitten met het monteren van de bestaande ventilatiekanalen op de nieuwe ventilatiebox.

geweldig

het was heel duidelijk aangegeven .en klopte allemaal ik ben dik tevreden

Gewoon perfect geregeld

Na bestelling direct verstuurd met begleidende e mails.

Top leveringen en top kwaliteit.

Snelle levering. Top kwaliteit.

snel en goed geregeld

Alles aanwezig, bezorgt zoals aangegeven. Goed verpakt.

Goede omschrijving product en snelle levering

Tevreden, goed product dat ook goed werd omschreven op de site. En snelle levering.

Supersnel geleverd en goede kwaliteit artikelen

Vrij laat besteld op de dag en toch al volgende dag geleverd. Ruimassortiment en heel duidelijke webshop.

Snelle en goede levering , kwaliteit

Zeer positieve ervaring

Goed en snel geregeld

Producten zijn makkelijk te vinden. Snelle levering en goed verpakt

Uitstekend!

Levering was keurig in orde. Ook precies op maat en tijd. Ik kon gewoon door met mijn klus. Hartelijk dank!!

Snel geleverd en duidelijk te zien wat besteld is via overzichtelijke web shop

Prima product

Zeer tevreden. Snelle levering