Snel besteld, snel in huis.

We hadden op korte termijn een "kleine" dakventilator nodig. Via Ventilatieshop.com hebben we dit in een paar klikken geregeld. Snel gevonden, besteld en in zeer korte tijd geleverd. Bedankt voor de snelle service.

Super service

Super service en direct geleverd. In een woord top

Top !

Top en snel geleverd

Zeer goede ervaring

Uitmuntend

Bestelling en levering waren probleemloos.

Goede prijs kwaliteit verhouding. De praktijk moet nog uitwijzen of het materiaal al het ongedierte tegengehoudt in de ventilatie openingen van de ramen.

goed product

besteld en ontvangen, mooi op tij en een mooi en goed product

Mooi in mijn nieuwe keuken

Redelijk gemakkelijk monteerbaar

Mooi spul, snelle levering

Zoals hierboven, mooi spul, snelle levering

Overzichtelijk website

Kwaliteit en snel geleverd

Mooi product

Via Ventilatieschop.com een afsluitbaar rooster besteld van 650 x 9 cm + buitenrooster. Het is van zeer goede kwaliteit en supersnel geleverd. Ik heb eerst naar een dergelijk rooster gezocht in diverse bouwmarkten maar daar is het aanbod teleurstellend. Fijn dat er bedrijven zoals Ventilatieschop.com zijn.

Snelle levering uitstekende productkwaliteit

In de bouwmarkten de gewenste maat en profiel van ventilatierooster niet te krijgen. Hier op deze site volop keus, snelle levering en uitstekende productkwaliteit

goed geregeld

besteld en netjes geleverd

Snelle en correcte levering.

Duidelijke website en een snelle, correcte levering.

Snelle levering met goed track and trace

Mooie kwaliteit met magneet bevestiging

Goede levering, prima produkten

De produkten die ik besteld had zijn snel en correct geleverd. Zorgvuldig ingepakt in nette verpakking. De produkten zelf zijn prima.

Snel en makkelijk besteld en goeie service, alles is makkelijk te vinden op de wegviste en ze verzenden snel, Erg fijn dat ze ook avondbezorging doen

Super snelle levering en goed product

Ik heb eigenlijk niks toe te voegen aan de titel. Dik tevreden!!

Goede levering

Producten zijn goed en op tijd geleverd

Zoals het moet

Goede producten, communicatie en levering

Goed product en snelle levering

De ventilator is in gebruik geruisloos.

Goed product, goede prijs, uitstekende bezorging

top!

Altijd goed spul en altijd op tijd geleverd.

Ik ben nog nooit teleurgesteld. De website is goed en zodra het is besteld is het ook altijd snel in huis. Lekker zo'n fris windje door ventilerend Nederland!

Makkelijk te plaatsen

Dinsdagmorgen 7 juni besteld in het begin van de avond al bericht dat het bij PostNL was aangekomen jammer dat PostNL het moeilijk vond om af te leveren steeds werd de aflevering datum uit gesteld 13 juni werd de ventilator pas afgeleverd.

Snel geleverd en top kwaliteit

Producten snel geleverd en alles is van goede kwaliteit.

Zo besteld zo aangekomen

21 Boylestraat C