Zeer tevreden goed geholpen snelle levering mooi product bedankt

gekregen wat ik besteld heb

makkelijk bestelproces,als je op tijd besteld heb je het zeker in huis,kleine bestelling erbij na 16 uur hebben ze ook nog erbij gedaan ,echt fijn!

Snelle levering, goede producten

Producten zijn zoals verwacht. Goed omschreven en van goede kwaliteiten. Levering ging erg snel. En dat zonder verzendkosten.

Vlotte en korrekte leverind.

Een overzichtelijke websbop, snelle levering. Hett telefonische kontakt, i..v.m. een retournering was zeer prettig en duidelijk. Zonder meer aan te raden.

Snel en goed

Snelle levering duidelijke site uitstekende kwaliteit

Helaas niet de beloofde levertijd kunnen waarmaken

Op maandagavond voor 19.00uur besteld en betaald, maar pas op de vrijdag erna bij het aangegeven post agentschap af kunnen halen. Hier had ik toch gehoopt op een eerdere levering. De telefonische ondersteuning was overigens erg goed! Net als de handleiding die een dag na bestellen reeds per mail is gestuurd. TOP..

Opzich goed maar kan beter

Omschrijving op de site kan duidelijker, daarnaast een product beschadigd ontvangen. In een enorme doos waar grotendeels zakjes lucht in zaten, zonde

Snelle levering goede prijs

Flens besteld, werd volgende dag geleverd makkelijk te instaleren. Goed doordacht product assortiment. Artikelen die goed geprijsd zijn en van professionele kwaliteit. Scheelt veel installatie tijd.

Snel geleverd / uitgebreid assortiment

Snel geleverd Goed assortiment Er was een stukje van buis afgebroken, dat is los in doos meegestuurd, buiten het verpakkingsplastic. Hiervoor is een schadevergoeding gehad, goede service!

Top geregeld

Prima service en netjes thuisgebracht

Snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

Niet op tijd

2 bestellingen zijn iets later bezorgd en helaas was 1 doos flink gedeukt maar gelukkig geen probleem

Goed advies gekregen

Ik was op zoek naar een verloop van 125 mm naar 100 mm. Op de site zag ik niet wat ik zocht, één mailtje naar de Ventilatieshop, en ik wist precies wat ik moest bestellen!

Zeer snel geleverd

De bestelde producten waren netjes verpakt en snel geleverd

Oplossend vermogen

Kreeg de RF zender niet gekoppeld maar een bezoek aan de shop in Ede bracht een oplossing. Nu heel blij met de aankoop.

goed, snel en eenvoudig te vinden op de website

Aan te bevelen.

Gewoon goed!

Prima product en levering.

Goed en snel

Uitstekend advies gekregen, prima ventilator ontvangen, die doet wat hij hoort te doen!

Goed en snel geleverd. Inclusief verzendkosten nog steeds goedkoper dan de bouwmarkt!

Dik in orde!!

Accuraat en supersnel

perfect

duidelijke beschrijving en de de goedkoopste prijs !

Snelle verzending, product zoals beschreven

Komen de gemaakte afspraken na

Doen wat ze moeten doen op de afgesproken tijd en manier

21 Boylestraat C

Ede 6718XM