Materialen juist geleverd en goede/degelijke materiaal.
Mijn nieuwe Quatro C doucheruimte-ventilator werkt naar behoren. Voor de montage moest ik professionele hulp inroepen.
heb al meerdere keren materialen besteld, en is altijd prima verlopen.
Ik had trilkussentjes in de hoop dat ik die kon gebruiken. Helaas was dat niet zo, dus stuurde ik ze retour. Binnen een paar dagen stond het geheel betaalde bedrag weer terug op mijn rekening.
Goedemorgen John, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het retourproces snel en naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Enige jaren geleden kocht ik een design afzuigventiel met front van wit melkglas. Nog altijd tevreden over dit product heb ik er onlangs nog 2 besteld voor onze nieuwe woning.
Goedemorgen Harco, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je nog steeds tevreden bent met het design afzuigventiel en dat je opnieuw bij ons hebt besteld. We wensen je veel plezier in je nieuwe woning! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Prima geregeld
Makkelijk bestellen via de website, duidelijk wanneer de levering plaats vind.
Maandag na 19u besteld, woensdag in huis Top
Netjes verpakt snel geleverd
Op zich is de winkel prima, maar levertijden voor sommige producten zijn erg lang: meer dan 6 weken al niet op voorraad en niet leverbaar.
Goedemorgen Herman, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met de levertijden niet naar wens was. We doen ons best om alle producten op tijd te leveren, maar soms kan het inderdaad voorkomen dat bepaalde artikelen langer uitverkocht zijn dan verwacht. We waarderen je geduld en hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Uitstekend snel levering.
Alleen als je meerdere bestellingen plaatst komen ze niet te gelijk. Is jammer maar ik zit er nog steeds op te wachten. Dit duurt gewoon te lang is al 2 weken terug besteld op de zelfde dag en nog maar 1 bestelling
Goedemorgen John, Bedankt voor je review. Het spijt ons dat je bestelling niet in één keer is geleverd. We begrijpen dat dit vervelend is en we werken eraan om dit soort situaties te voorkomen. We hopen dat je snel je volledige bestelling ontvangt. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Wat ik vooral zeer fijn vond was de communicatie vooraf al. We kregen alle benodigde info al via de mail zodat we de ventilator ook direct konden instaleren. Hij werkt fantastisch.
De website van Ventilatieshop is overzichtelijk en biedt duidelijk advies, wat het kiezen van het juiste product makkelijk maakt. De bestelling werd vlekkeloos en op tijd geleverd. Zeer tevreden met de hele ervaring!
Shop was overzichtelijk en super snel geleverd
Snel en netjes geleverd
Alles gevonden wat ik nodig had, telefonisch goede service en advies, prima prijzen en snelle levering. Top
Badkamer ventilator was defect geraakt, gezocht en exact hetzelfde type bij ventilatieshop gevonden, simpel kunnen vervangen mbv de bijgevoegde handleiding. Daarbij volgende dag al in huis, Super.
Makelijk website en snel geleverd
Goedemiddag Bas, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de website en de snelle levering. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Goede kwaliteit materialen en bij verkeerde meting een vlotte ruiling. Ik zou de luchtgevulde plastic vullingen voor de doosjes niet doen. Betrouwbaar adres
Veel onderdelen beschikbaar. Zowel online als in de shop.
Netjes geleverd 2 dingen nageleverd maar netjes mail van gekregen dat ze later zouden komen Zeer tevreden
We hebben onlangs een compleet ventilatiesysteem met alles er op en er aan uitgezocht. Super fijne uitgebreide site, en okee advies vooraf. Kwa prijs niet altijd de voordeligste maar overall gewoon goed. Tot dan toe scoren jullie goed. En dan is het volledige bedrag overgemaakt en blijft alle communicatie uit. Heb twee weken lang zelf er achteraan moeten zitten of ze aub willen versturen, en elke keer loze beloftes van klantenservice medewerkers die niet worden opgevolgd. Om uiteindelijk uit het niets een mailtje te krijgen dat over 2 uur een vrachtwagen bij mij voor de deur staat met een palletzending ter waarde van bijna 4000 euro. Zonder enig overleg, ondanks telkens aangeven dat ik niet elke dag thuis ben en ook een leven heb buiten Ventilatieshop. Botte medewerker met het bericht "zoek het uit wij gaan de zending niet aanpassen. Uiteindelijk alles ontvangen in twee zendingen, maar heeft me enorm veel energie gekost. Zeker geen aanrader.
Goedemorgen, K, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt me te horen dat je ervaring met onze klantenservice niet naar wens is verlopen en dat de communicatie rondom de levering niet goed was. Dat is absoluut niet de service die we willen bieden. Het is vervelend dat je herhaaldelijk zelf achter de zendingen hebt moeten aanlopen, zeker gezien de waarde van de bestelling. We begrijpen dat het niet prettig is om ongevraagd een levering te ontvangen, vooral als je eerder hebt aangegeven dat je niet altijd thuis bent. Dit had beter gecoördineerd moeten worden, en ik zal je ervaring bespreken met ons team om dit in de toekomst te voorkomen. Ik waardeer het dat je ons op deze zaken wijst. We streven ernaar om zowel de klantbeleving als de communicatie te verbeteren, zodat dit soort situaties niet meer voorkomen. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Gewoon goed
J.E, Stork Air, mechanische afzuiging hangt boven de cv-ketel. Op 4 plaatsten in het plafond van onze flat zitten 4 witte plastic gevallen. Je haalt er 1 uit en je ziet vuil en een versleten schuimrubber ring. Schoonmaken kan pas wanneer je de schuimrubber ring ook kunt vervangen, dit is net zo netjes. Maar hoe heet zo'n ding in het plafond en bij welke winkel moet je zijn. Eerst lokaal in de buurt rond gesjouwd en niets kunnen vinden. Toen maar op internet gezocht en gevonden. (De snelle levering is prima maar dat had ook een paar dagen mogen duren hoor,)
Goedemorgen, J.E., Bedankt voor je review! Het is goed om te horen dat je het juiste onderdeel hebt gevonden voor je systeem. We begrijpen dat het lastig kan zijn om specifieke onderdelen te vinden, maar fijn dat we je verder konden helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop