Alles zoals verwacht

Fijn dat de gevraagde leverdatum ook aangehouden is.

Snelle levering, goed product!

De ventilatiebuis met isolatie erin, werkt gped, is nog steeds wel flexibel en is van goede kwaliteit. We hebben het snel ontvangen, waardoor we snel weer onze afzuigkap konden gebruiken. Erg fijn dus!

Snelle verzending. Helaas was één van de artikelen verkeerd (ik had een 30 graden bocht besteld en kreeg een 45 graden bocht) en in de nalevering kreeg ik wederom hetzelfde verkeerde artikel. De klantenservice reageerde telkens snel op mijn mailtjes en de naleveringen vonden ook snel plaats, daar lag het niet aan, er bleek in het magazijn iets verkeerd te liggen. Kan gebeuren, uiteindelijk kreeg ik wel het juiste artikel.

Volgende keer weer bestellen

Goeie spullen, precies wat ik nodig had

Smorgens om 10u besteld, diezelfde avond in huis. Overzichtelijke website. Helemaal prima!

Snelle levering en los van elkaar verpakt om beschadiging te voorkomen. Keurig

Alles keurig op tijd binnen

Goed gegaan

Grandioos

Snelle levering, duidelijke communicatie, product is top!

Snelle servicr

Kwaliteit en snelle service

Levering en kwaliteit

Goed geregeld

Prima op tijd en voor een goede prijs dus prima

Snelle levering en goed producten.

Mooi materiaal

Mooie RVS ventilatie roosters. Snelle levering.

Duidelijke uitleg

Het apparaat doet zoals omschreven

Goede kwaliteit,snelle service.

Wij zijn zeer tevreden met de snelle service. En de spullen zijn altijd perfect verpakt. De website is ook netjes voor elkaar. Groetjes Martin.

Goef

Goef

Toppie!

Besteld en ontvangen. Ik had de bestelling snel in huis voor een goede prijs. Bedankt!

Uitmuntend

Oplossing gevraagd en advies gekregen. Besteld en snel geleverd. Zelf gemonteerd met bijgeleverde handleidingen en geheel werkt. Helemaal top. Rob

Voortreffelijke service, informatieve en duidelijke website en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle levering en snelle afhandeling bij foute bestelling. Garantie is top.

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak

Product is goed aangekomen. Precies volgens afspraak.

Duidelijke website met veel keus en goede omschrijvingen

Als je op zoek bent naar de ideale oplossing voor je huis, dan zit je op deze site helemaal goed. Ruime keuze en duidelijke toelichting. Voor ieder wat wils.

Snel professionele levering. Bedankt

Alles goed gegaan

Snelle bezorging, goede service

Toen ik belde over een overdrukrooster, werd ik direct kundig geholpen door een dame. Bestelling geplaatst, die werd nog dezelfde dag bezorgd! Fijne zaak!

Snelle en nette levering

21 Boylestraat C