Super service!

Snelle levering, en super service voor het oplossen van een kapot onderdeel van het geleverde product!

Goed product en snel geleverd !

Lekker vlot en professioneel

Nu niet iedere week mails gaan sturen want ik heb jullie echt maar 1 keer in de zoveel jaar nodig.

Altijd goed

Diverse keren besteld en altijd goed, had dit toevallig bij concurrent besteld omdat ik de namen door elkaar haalde, telkens niet op voorraad en geld terug gevraagd bij Ventilatieshop gewoon netjes op tijd geleverd, ga de namen niet meer verwisselen for sure!

Snelle levering prima after sales service

Niks dan lof. En een prima product. Top.

Prima geregeld

Alles naar wens

Goede service en levering

Snel, goed en kwaliteitsproducten! Uitstekende service

Vlotte levering product in overeenstemming met beschrijving

Kortom zeer tevreden

Fantasto

Nergens kon ik een zwart rooster vinden voor mijn ventilatie in de badkamer. Maar bij ventilatieshop had ze het. Zo blij mee!

Goed product en installatie op website bekijken op websitr voot onstellingen

Makkelijk installeren en product voldoet aan verwachtingen

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Goede spullen, snelle en nette levering.

Ik had hier al eens eerder besteld naar volle tevredenheid. En ook nu was alles weer dik in orde. Blij met de ventilator en ook nog eens snel in huis.

Dezelfde dag geleverd, track en trace is ontzettend fijn te volgen waardoor je niet onnodig thuis hoeft te blijven. Product werkt super. Een mv box met meer capaciteit. Een wereld van verschil met de condensvorming op de badkamer.

Fantastische service

Klein onderdeel stuk na 2,5 jaar. Gebeld of het ook los was te bestellen. Kreeg gratis een nieuwe opgestuurd. Fantastische service!

Prettig

Correct en snel

Makkelijk, simpel en snel, daar hou ik van.

De installatie was echt easy, peacy lemonsqueezie. Binnen 20 minuten genieten van een bijna muisstille afzuiging in de douche die de ruimte goed ventileert.

Snel en nauwkeurig

Zeer prettig, site is erg overzichtelijk en alles is snel te vinden. Product was na bestellen de volgende dag al binnen!

Goed verpakt en snelle levering

Netjes , snel , goede prijs , top kwaliteit

Super snelle levering!! Perfect

Perfect product met overdreven snelle levering

Op zoek naar een professioneel ventilatierooster. Goed gevonden in de webshop. Duidelijke productbeschrijving. Supersnelle levering. Goed verpakt.

Goed en snel

Prima bedrijf

Alles verliep perfect.

Snelle levering en goede aftersales.

Snelle correcte levering, veel voorraad

1e keer bestellen ging perfect, daarom bestel ik voortaan bij voorkeur bij ventilatieshop.com!

Snelle en correcte bestelling, verwerking en bezorging op beloofd tijdstip door ventilatie

De beloofde afspraken die bij het bestellen van het prodcut zijn volledig nagekomen. Vooral de snelle bezorprging is een prettige ervaring.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM