snel antwoord en geleverd.

helaas voldoet het geleverde product niet aan het antwoord welke wij op de site hadden gesteld. En het product dan ook retour gezonden.

Snelle en nette legeringen

Overzichtelijk site met goeie betaalbare materialen

Snelle afhandeling en goede communicatie

Delen kwamen keurig verpakt en snel geleverd. Bestelde delen zagen er in werkelijkheid nog beter uit dan op het plaatje.

Goed advies

Alles zoals het hoort.

Snelle levering product zoals omschreven

Snelle levering product zoals omschreven

Snel geleverd en volledige documentatie bijgevoegd

Goed product

Let op, spelfout in de beoordelingsmail!

Goede website. Makkelijk besteld, snel geleverd. Nog sneller geïnstalleerd dus top.

Zeer snelle levering.

Zeer goed en netjes verpakt.

Duidelijk taal, snelle levering, en e-mail met installatie instructies

Uitstekend.

Netjes en snel geleverd.

Geleverd wat ik besteld heb.

Snelle levering en keurig verpakt.

Vergeten in te vullen !

Ik was vergeten het bezorgadres te wijzigen. Gelijk op de site gekeken naar de mogelijkheden - er werd mij verteld dat ik dit kon aangeven bij de track/trace… werd later toch nog teruggebeld door de ventilatieshop dat ze het nog konden veranderen voor de verzending. Dikke 5 sterren voor de service. Als nog goed geleverd en op tijd … de volgende dag…

advies en product zijn top

Vooraf had ik om advies gevraagd en daar kreeg ik snel een reactie op. De bestelling verliep vlekkeloos en had het de volgende dag in huis. Het apparaat werkt erg goed en is veel stiller dan wat we hiervoor hadden. Wel een opmerking over het instellen nadien. Het voorkantje moet eraf, wat lastig gaat omdat hij mooi afsluit. Met een schroevendraaier of iets anders kreeg ik hem met moeite open. Hij staat nu goed ingesteld en werkt zeer goed.

Snelle en nette aflevering en goed verpakt!!

Bestelling De zelfde dag nog binnen

Goeden producten

Snel en goed

Snelle levering op afgesproken tijdstip Heel goed verpakt Goede kwaliteit Mooie roosters, precies zoals op de website

De levering verliep goed.

Moet het plaatsen maar Ier er goed uit

Snel netjes ontvangen

Nette website, ruime keuze en de prijzen ok.

zeer tevreden

bestelling vrijwel altijd goed optijd

Snelle levering en retour prima afgehandeld

De levering vd ventilator was snel. De buitenafmeting was echter te groot, fus daarom product eenvoudig mey qr code retour gestuurd. Goede communicatie daarover en snelle terugstorting van het geld Prima service

Precies wat ik wilde.

Op tijd ontvangen, mooi spul

Duidelijk, overzichtelijk en goede service met veel informatie over de producten

Als leek op het gebied van ventilatie kon ik toch goed alle informatie en producten vinden die ik nodig had. Dit is inclusief handleidingen en overige informatie waaruit ik kon afleiden wat ik allemaal nodig had. De spullen werden ook snel bezorgd, dus over het algeheel erg tevreden.

Mooi ontwerp

Mooi ontwerp echter alleen niet verkrijgbaar met diameter van 125 mm, Hierdoor heb je extra verloopstukken nodig voor het aansluiten van een standaard ventilatiekanaal van een doorsnee woning Ook installatie voor het plaatsen in een sneldekpan is niet duidelijk. UIteindelijk wel gelukt , kan eventueel foto,s toesturen

Extra service: aanvulling op fabriekshandleiding inbouwventilator

De pdf met een aanvulling op de installatieinstructie van de fabrikant was erg nuttig. Dit is nou extra service waarmee een bedrijf zich onderscheidt. Verder goede website, goede prijs en snel geleverd dus prima!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM