ik heb alles in hoorde gekregen zoals in de bestelling aangegeven was

------------------------

Zeer goede en stille buisventilator

Snelle toezending, goed verpakt. De installatie was eenvoudig dankzij de handleiding (deze werd separaat gemaild). De ventilator is sterk en heel stil. We zijn er blij mee!

Doen wat ze beloven!

Ik kreeg wat ik bestelde en op tijd

Ik had schuim voor de ventilatie doppen besteld. Deze werd netjes geleverd en in nieuwe staat.

2e bestelling bij ventilatieshop.com, zeer tevreden

Goede website, goed up-to-date gehouden met status van de bestelling, snelle verzending, goed ingepakt. Helemaal prima!

Duidelijke site en prima prijzen

Snel besteld rn snel geleverd! Zou zeker weer hier bestellen

juiste produkt op de juiste tijd, top!

zie boven

Waardeloze vervoeder

De producten zijn goed maar de vervoeder is bagger deze kon het adres niet vinden tot 2 maal toe bij de 3 keer hadden ze de alle slimste gestuurd en is het toch nog gelukt dus gebruik post nl of dhl deze weten wel de weg ;)

Mooie website met kwaliteit in leveren en assortiment.

Ik vond het een overzichtelijke website met een groot assortiment en goede prijzen. De levering was snel en goed te volgen door de gestuurde track en tracé. Zeker aan te bevelen.

Fijne webshop

Veel keus voor je ventilator producten

Geweldig ledlamp

Dit is precies wat ik zocht. Oplaadbaar, beweging sensor en past onder een keuken kastje van 50 cm. En geeft ook nog een voldoende licht.

Snelle en correcte service. Top

Overzichtelijke webshop met duidelijke installatiefilmpjes. Snelle levering, alles goed ingepakt. Top.

Duidelijke website en snelle afhandeling

Voor de eerste keer iets besteld bij ventilatieshop.com. De website gaf de juiste informatie en de levering was zoals beloofd. Prima dus!

Duidelijke site snelle levering

Duidelijke informatie en snelle levering.

Snelle levering en duidelijke site.

Goede service, snelle levering

Hele fijne matte lak, goed te verwerken en mooi resultaat

Gunstige prijs en snelle levering

Groot assortiment, prijzen zijn reëel en artikelen worden spoedig bezorgd. Goede service.

snel en goed

mooie producten snel geleverd en goed verpakt

Prima en snelle levering

Ventilatie unit met vochtsensor aangeschaft voor een scherpe prijs. Deze geplaatst en voldoet uitstekend

Was goede service

Had de tape snel nodig , en het was heel snel geleverd had het vroeg besteld en was snel de andere dag geleverd

Snelle service met prima prijs

4 ventilatieroosters besteld. Deze zijn supersnel geleverd en de prijs was prima.

Goedkoop en razendsnel.

Aankoop weer volgende dag in huis tegen hele goede prijs.

Een goeie en snelle service.

Goede service en snel bezorgd

Ook deze keer weer de perfecte materialen ontvangen

Na, voor de zekerheid, telefonisch contact, uitstekend te zijn geïnformeerd de juiste materialen snel geleverd gekregen.

A one stop shop

Kan bij jullie altijd uitstekend terecht. De omschrijvingen zijn heel goed, ook als het gaat om de diameters. Voor mij als particulier is het altijd lastig om zonder te passen zeker te weten of delen in elkaar schuiven of niet en dat gaat bij jullie altijd goed.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM