Voldoet geheel aan verwachting en snel bezorgd

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Nog niet tevreden maar kan nog komen

Helaas heb ik de bestelde roosters niet volgens afspraak ontvangen !

Goud voor de bestelling

Bestelde product voldoet 100% aan de verwachtingen. Communicatie betreffende levertijd zeer correct. ( Product moest op maat gemaakt worden). Ook zeer prettig dat ventilatie roosters op maat te bestellen zijn. Had ik eerder moeten weten.

Super tevreden

Snel en goed

F

Goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs

Levering was heel correct, enige minpunt was de summiere installatie voorschriften.

Kwaliteit viel deze keer wat tegen.

Top webwinkel met alle onderdelen die nodig zijn. Ik kon mooi vinden wat ik nodig had. (meer algemene ervaring: Webshop zelf kan beter/ sneller qua selecteren en kiezen. ventilatie is toch puzzelen met wat nodig is en de juiste dingen zoeken terwijl je aan het bestellen bent. Dit gaat niet vloeiend. Bij kanalen is dit iets makkelijker omdat alles van dezelfde maat voor je zit, bij spirobuis koppelingen ga je eerst naar het soort en dan naar de maat. Ik zou willen dat ik deze filtering zelf kon doen zoals ik het op dat moment wil.) Deze keer viel de levering wat tegen van koppelingen 220x80. 1 component paste niet, te klein gemaakt. De ander viel groot uit. Weer een ander component had geen kit tussen de naden dus er waren gaten zichtbaar. en tijdens transport was een ronde aansluiting ovaal geworden. Helaas kwam ik hier vrijdag half vijf pas achter en was er niks meer te wisselen, ik heb het zelf maar passend gemaakt, maar ik eerder een betere ervaring gehad.

Prima levering en product

Snelle en correcte levering!

Super snel, correct en een eerlijke prijs!

super geregeld.

was op tijd geleverd en doet het goed.

Top product

Voldoet aan de verwachtingen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Niet goedkoop , wel topprodukt

Prima maatwerk, tot op de mm. Kloppend

Product goed verpakt

Je krijgt snel precies wat is besteld

Dit was mijn tweede bestelling. Super! keurig verpakt precies wat is besteld. Geen verrassingen! Volgende bestelling zeker weer bij jullie!

Snelle levering, mooi produkt

Snelle levering, mooi produkt

Perfecte levering

Ging allemaal heel snel en goed producten binnen 2 dagen binnen toppie

Top service!

Bij montage van de ventilator brak een deel van de print af. Onder garantie omgeruild, zonder "gezeur". Top service dus. Ga zo door!

Ruim assortiment

Ruim assortiment op gebied van ventilatieartikelen. Goede foto's en beschrijving. Gemakkelijk bestellen. Snel geleverd.

Prima levering, zeer tevreden een volgende bestelling zeker weer bij jullie.

Goed en betrouwbaar

Wordt goet te woord gestaan en zeer vriendelijk behandeld bij klachten

Heel goed.

Snelle levering, duidelijke website. Zelfs per mail de gebruiksaanwijzing gekregen. Heel tevreden.

deskundig advies en snelle levering

Via de chat deskundig advies. Levering dezelfde dag.

snel besteld en snel geleverd

Wachten was niet aan de orde super!!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM