Geleverde voldoet aan de verwachting

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Prima webshop

Prima webshop, bezorging keurig en op tijd geleverd.

Eenvoudig kiezen en bestellen via de website. Snelle en accurate levering. Topbedrijf...

Goed , maar ik verwachte een betere kwaliteit tov andere leveranciers

Er zitten wat kleine beschadigingen aan maar met een beetje buigen is de knik eruit gehaald mvgr Andre

Vlotte levering, ruime keus en site is goed overzichtelijk

Tot nu toe een aantal keer besteld, prima ervaringen. 1 keer een verkeerde maat ontvangen. Deze is de volgende dag opnieuw geleverd. Neemt niet weg dat ik zeker vaker zal bestellen bij ventilatieshop.

Goede service en snelle reactie.

Zeer snelle levering. Gewoon goed zoals het hoort.

No nonsense onderneming

Goede webwinkel, vandaag besteld vandaag in huis. Krijgt wat je besteld zonder opsmug

Met de ventilatieshop wordt alles weer top.

Snelle, correcte service en snel bezorgd.

Prima produkt, snelle levering

Zie boven

Compleet en snel

Dit is nu de derde keer dat ik materialen besteld heb, en tot nu toe verloopt alles vlekkeloos

scherpe prijzen en snelle levering

goede service

Tevreden

Snelle bezorging.

Aanrader. Lekker stil en sterke motor. Aansluiting wijst zichzelf. Heb in de badkamer een sensor die de ventilator aan en uit schakelt. Het zoeken naar gewenste product kostte iets meer moeite.

snel geleverd goed verpakt maar daarna!

Na ontvangt paste er iets niet en bel met een medewerker die nergens verstand van heeft. Ik zou dezelfde dag nog terug gebeld worden om iets na te bestellen maar nooit meer iets gehoord dus naar een concurrent in mijn woonplaats gegaan en die heeft het voor mij opgelost. Producten waren wel helemaal in orde en van goede kwaliteit. Dus als je weet wat je nodig hebt zeker hier kopen.

Top, ivm het behandelen van een klacht en het vertrouwen in de klant.

Een incompleet onderdeel werd onmiddellijk opnieuw verzonden, in vertrouwen dat het incomplete deel wel geretourneerd zou worden.

Service is top

Ventilatie ventiel was kapot, 2019 gekocht, contact gehad, kreeg netjes een retour formulier. We hebben 2 nieuwe onder garantie gekregen. Dank voor de service

Snel geleverd en prima kwaliteit rooster.

Snel geleverd!

Snelle levering is erg fijn, tijdens het klussen.

Goed en snel geleverd

Een feilloos werkende ventilatie box

Na wat heen en weer bellen bleek de bedrading in mijn perplex wandcontactdoos niet op de juiste manier te zijn uitgevoerd. Na aanpassing werkte de ventilatiebox uitstekend. Dank aan uw servicetechnicus voor de hints en tips. Groetjes, Jan

Prima bedrijf

Het ventilatierooster is keurig op tijd en goed verpakt geleverd.En is exact wat ik besteld heb, dus ik ben dik tevreden met dit bedrijf.

Betrouwbaar

Levering en communicatie perfect

Bestelde producten werden snel geleverd.

Uitstekende klant ervaring

Toevallig zelfde week ook een bestelling geplaatst bij ventilatie land. Tov concurrent geeft ventilatie shop de juiste informatie over leverdatum en track en trace. Aan te raden voor een volgende bestelling! Gr Laura

21 Boylestraat C

Ede 6718XM