goed te bestellen

snelle service, top

Professionele webshop, alles gewoon goed geregeld.

product besteld, verkeerde maat door mij opgegeven, retourneren en correcte maat besteld dat ging allemaal vlot en gebruiksvriendelijk en snel geregeld. Ze hebben dat hier goed voor elkaar.

Fijn bedrijf met een duidelijke internetsite!

We hebben een afzuigsysteem van Stork bij Ventilatieshop gekocht voor een scherpe prijs. Keurige en snelle levering van de producten! Goede en vriendelijke hulp bij vragen over montage en verloop-aansluit-stukken en toebehoren. Ga zo door!

Super klantvriendelijk!

Ik heb met mijn beperkte ervaring met ventilatie toebehoren een heleboel vragen gesteld aan de klantenservice, deze zijn allemaal erg goed beantwoord en hebben mij enorm op weg geholpen. Daarnaast is het super eenvoudig om dingen terug te sturen. Als ik nog iets zou moeten bestellen voor ventilatie toebehoren, ga ik altijd terug naar deze winkel!

Ik had een verkeerd ventilatierooster, teruggestuurd en correcte afhandeling van de ventilatieshop!

Telefonisch heb ik zeer goede informatie gekregen. De dame was zeer klantvriendelijk en had zeer veel kennis van zowel de techniek als het product. Ze kon het ook nog eens allemaal goed uitleggen. Verrassende en zeer positieve ervaring. Per dacht ook goed mee met alternatieven.

Levering is prima. Materiaal is uitstekend

Mijn ervaring is prima met dit bedrijf

Netjes geleverd en op de hoogte gehouden en correcte spullen geleverd

Top service - fijne ventilator

Snelle levering van de door mij bestelde ventilator. Inderdaad vandaag besteld morgen in huis. Ventilator zelf is perfect stil en dat kun je van veel ventilatoren helaas niet zeggen. Enige nadeel, het verbindingsblokje (kroonsteentje) om de electra op de ventilator aan te sluiten. Alleen als je gewone vaste stroomdraad gebruikt zit het zo aan elkaar, maar probeer niet met zachte draad (dus stroom snoer) want dan krijg je de draad nauwelijks in het juiste gaatje en ben je zo een half uur verder voordat alles zit. Daar mag S en P best eens iets aan doen.

super snelle levering

Wereld van verschil, vergeleken bij mijn oude ventilator

Alles oke. Snel en netjes.

Goede en vlot aangeleverde bestelling

Mijn internet contact met de Ventilatieshop verliep prima! Kon bij deze shop meteen de juiste WTW aanvoerventielen vinden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Passen meteen goed! Ook de kleur RAL 9016 was goed inpasbaar.

Goed produkten!

Meer dan prima winkel!

Snelle afhandeling van bestelling: ook van retourbestelling

Ruim assortiment duidelijk omschreven. Snelle levering. Door slordige plaatsing destijds van systeem in bouw moesten we toch weer een ander type hebben. Nieuwe besteld en volgende dag in huis. oude geretourneerd en binnen week afgehandeld. TOP!

Probleemloos

Overzichtelijke website en snelle service en goed verpakt

Snelle levering. Artikel exact zoals besteld.

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Prima product

Goed product en snel geleverd

Duidelijke webshop, snel geleverd

Duidelijke webshop, top levering (dezelfde dag nog) en een prima afzuiger voor de badkamer. Materiaal voelt wel wat 'goedkoop' aan.

Goed op tijd en goed spul

Zelfs in deze tijden supersnel geleverd. Alles is van goede kwaliteit en het werkt top!

Alles prima in orde.

En op tijd geleverd met de avondbezorging.

Overzichtelijk, Snel. En eenvoudige correcte bestelling.

Duidelijk en overzichtelijk

Uitstekende prijs en zeer snelle verzending

groot assortiment, duidelijk web-page, lage prijzen en snelle verzending.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM