Prima service!

Personeel heeft ons goed advies gegeven bij vervanging van product met nog extra korting. Product ook nog snel geleverd daarna.

Netjes geleverd

Goed, netjes volgens afspraak gekeverd

Goed product snel geleverd

Duidelijke gemakkelijke website. Snelle levering

Geweldige service gehad mbt juiste product. Keuze heb ik daarom heb ik besloten om op koop over te gaan. Ook de nazorg die er werd geboden is dit bedrijf een aanrader!

Goede en snelle levering

We werden direct goed op de hoogte gehouden, wanneer de levering zou komen. Levering was volgende dag al. Kunnen nog niks zeggen over de werking van het ventilatiesysteem want die moeten we nog installeren.

Supper snelle levering, en goede kwaliteit

Site is duidelijk en kompleet. Alles volgende dag geleverd.

Prima ventilator, en snelle bezorging!!

Doordat iemand mij vertelde over Ventielatieshop, heb ik mijn badkamer ventilator bij jullie besteld, en was de volgende dag al bezorgd!!

lekker makkelijk en snel

duidelijk en overzichtelijk site. prijzen zijn concurrerend en snelle service

Prima service en prima product

Prima service en prima product

Snelle en goede service

Goede ervaring, snelle levering

Snelle levering en retour zenden ook zeer goed geregeld

Ik had een bestelling geplaatst en die werd de volgende dag al geleverd. Helaas had ik achteraf het verkeerde besteld. Retourzending opgegeven en voor een klein bedrag werd het de volgende dag gelijk weer opgehaald.

Geheel compleet rvs buitenrooster gekocht als snel en netjes geleverd Top bedrijf !!!

snelle leveringen

snelle reacties en snelle leveringen

Helemaal correct.

Positief

Snel en correct

Zeer naar tevredenheid

Hier wordt vakwerk geleverd.

Het product ziet er prima uit. Het werd netjes en compleet verzonden. Mooi op maat gemaakt. De informatie tijdens het hele bestelproces was duidelijk. Enige nadeel was dat het vrij lang duurde voordat het geleverd werd, maar die tijd was blijkbaar nodig.

Een goede, duidelijke webshop

Een goede en duidelijke webshop. Het is overzichtelijk welke onderdelen je kunt kopen en waar dit voor bedoeld is. De prijzen zijn zeer vriendelijk en het is fijn dat ze verzendkosten boven een bepaald verzendbedrag komen te vervallen. Enige verbeterpunt: als ik bij een bestelling aangeef dat ik mijn pakketje graag op zaterdag wil ontvangen, zorg er dan voor dat hij dan niet alsnog vrijdags bezorgd wordt. Biedt deze optie alleen aan als je je hier aan houdt.

Snelle verzending. Prima product

Levering prima op tijd en product voldoet perfect, zeer tevreden met zowel de service als het product!

Is perfect geregeld

Snel, goede instrukties.

Geweldig bedrijf

Prima kwaliteit en snelle levering

Picobello

Materiaal binnen 2dagen in huis en zijn van uitstekende kwaliteit!

Goed product

Prima product en een snelle levering

Prijs, kwaliteit en montage voldoen aan het product en omschrijving.

Ik wil mijn hele huis voorzien van nieuwe ventilatieroosters. Ik moet ze zelf monteren en was blij dat de montage super gemakkelijk is. Nu is 1 ruimte in ieder geval al voorzien van een nieuw en goedwerkend rooster.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM