Had ventilator met vochtsensor en lamellen gekocht. Vanaf het begin bleef hij al dagenlang aan - hoe ik de vochtsensor ook instelde. Na een paar dagen ging hij half uur uit om vervolgens weer aan te gaan. Uiteindelijk werkten de lamellen ook niet meer - bleven open en sloten niet meer. Ben wat verbaasd over de vele positieve reviews voor dit type ventilator. Ik heb hem geretourneerd en koop er een die met de lichtschakelaar of bewegingssensor aangaat en dan naloopt. Ventilatorshop beveel ik wel aan, maar in de reviews van andere kopers kan ik met niet goed vinden

Bestelling en bezorging vlot verlopen

Makkelijk te bestellen. Duidelijke website met aanvullende info over het product. Snel geleverd. Prima verpakt.

website is misleidend.

er staat "Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd" dat is niet waar.

Voor de 2e keer wedereom goede levering

Na voor de tweede maal een bestelling gedaan te hebben, zijn we nog steeds heel tevreden over de snelle levering en goed verpakking.

Prima zaak.

Prima zaak.

goed advies en snel geleverd!

Ik kreeg snel advies, met de passende foto's en bestelnummers erbij en alles wat snel geleverd. een dingetje dat ik overhad kon makkelijk en zonde probleem retour. klasse dus.

snelle en correcte service en kwaliteit

De custommade ventilatieroosters worden snel geleverd, precies op de maat als opgegeven en verkrijgbaar in velen RAL kleuren.

Zeer positieve ervaring

Had een ventilator besteld, echter deze paste niet. Mijn fout met opmeten, zat te dicht bij de muur. Andere ventilator besteld en deze retour gestuurd. Alles snel en goed geregeld. TOP

Snelle levering en het bevalt ons prima

Vrijdags besteld maandag in huis ,niet duur maar bevalt ons prima .

Overzichtelijke site snelle levering

Artikel was snel gevonden en volgende dag geleverd

Goed, vriendelijk, resultaatgericht.

Prima prijs/kwaliteit, maar maakt belofte “zelfde dag geleverd” niet waar.

Op de uitgebreide site een enorme keuze uit muurroosters. De side werkt goed en de informatie is duidelijk. Producten hebben prima prijs/kwaliteit verhouding. Gratis verzending vanaf 25 euro. Jammer genoeg veel roosters net onder deze prijs, waardoor je beter nog iets kleins bijbesteld zoals tape oid. Bij de check-out kan je kiezen voor levering met postnl of Trunkers voor levering op dezelfde dag. Wow dacht ik op vrijdagmorgen 10 uur smorgens, dat is mooi. Kan ik in het weekend monteren. Het pakket zou worden geleverd tussen 22:00 en 22:30, maar al wat er kwam, geen Trunkers. Toen maar een mail gestuurd, waarbij er direct werd aangeven dat het tot hun spijt maandag avond werd! Had dus sneller geweest om voor postnl te kiezen.. Beloof het dan niet.. Muurrooster is prima, maar bijgeleverde pluggen en schroeven van mindere kwaliteit en te lang.. Hierdoor brak 1 schroef af bij het monteren..

Goede site en snelle levering

Ik vind het een makkelijke site voor een digibeet als ik. De prijzen zijn zeker concurrerend. Op de levering is ook niets aan te merken, snel.

Snel en kloppend geleverd

Kwam na een korte zoektocht voor een badkamerventilator en afvoer bij de ventilatieshop uit. Ik ben geen prijzen gaan vergelijken, leek me een prima prijs. Producten besteld en twee dagen later netjes verpakt in huis.

Heldere webshop

Snelle en foutloze levering

Ik ben te vreden met de snelle levering

Ik ben blij met de service

Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Ventilatieshop.com is een prima online winkel waar je professionele kwaliteit producten kan vinden en voor uitstekende prijs. Een aanrader!

vlgns afspraak afgehandeld

op tijd geleverd wat besteld is : da's normaal toch !

Mooi en op tijd

Dezelfde dag nog bezorgd!

Super goede service. Afstandsbediening van de ventilator werd nog dezelfde avond bezorgd!

TOP ZAKEN DOEN

ALLES NAAR WENS PRIMA ZAKEN DOEN

Niks gekregen

Over een week nog niks gekregen

Ventilatie shop komt afspraken na!!

Keurige en duidelijke website. Snelle levertijd. Product was van goede kwaliteit. Zeer tevreden!!

snelle levering en goed advies

gebeld en goed advies en een snelle levering was top

21 Boylestraat C

Ede 6718XM