Fantastisch van bestellen tot levering tot plaatsen!

Doen!

De aankoop helemaal top maar de bezorging is minder

Ik denk dat er wel invloed is vanuit de verkoper op het bezorgen. Met het adres zou iets mis zijn. Maar dat was helemaal goed. Op de aankoop is niks aan te merken en daar zijn we tevreden over. Maar de bezorging is niet helemaal goed gegaan. Waar wij zaten te wachten werd de bezorging ineens afgeblazen, met dubieuze rede. En dit was al eerder met deze bezorgservice voorgekomen. En het nieuwe bezorgmoment kwam niet.

geleverd wat gevraagd,

prima product tegen een goede prijs

valt tegen

ben te vrede met de ventilator .alleen de afstuiting aan de achterkant voor de afsluiting valt tegen. is ook slecht te zien op de foto en slecht om schreven.

Goed geholpen

Na dat ik zelf 2 snaren verkeerd besteld had en die retour had gestuurd Heeft u werkelijk alle moeite gedaan om als n og de juiste snaren te leveren helaas is dit niet gelukt Perfecte service

Producten cf verwachting, snelle levering

De bestelde roosters overtroffen verwachtingen. Ook nog eens vlot bezorgd.

Prima levering en produkt kwaliteit verhouding

Prima levering en produkt kwaliteit verhouding

Duidelijke website en snel geleverd.

De website is heel duidelijk, je vindt goede uitleg bij de producten waardoor ik meteen de juiste benodigdheden kon vinden. Verder goede communicatie en snel geleverd. We zijn super tevreden.

Prima advies en levering

Zoals ook bij mij vorige bestelling ben ik ook nu prima geadviseerd en de bestelling en uitlevering is soepel en vlot verlopen.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

De afdichtringen passen prima en de bestelling was goed verpakt. Ben zeer tevreden.

Slechte service.

1 weekje geleden product bestelt tot heden (1week) nog steeds niet ontvangen. Blijkbaar aan bezorger meegegeven die niet op zakelijke adressen bezorgen. Bezorger kan ik niet contacteren. Volgens ventilatie shop moet ik mijn adres aanpassen wat ik heb gedaan maar nog steeds niks. Jammer dit..

Top kwaliteit

Fijne ventilator met hoge capaciteit. Makkelijk te installeren. Bestelling snel verzonden.

alles is goed gegaan

mijn ervaring is heel goed bestel zo weer

perfect

goede service en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Alles klopt: Prijs, Levering, Communicatie en Service

Ik geef net geen tien omdat de communicatiesnelheid iets beter kan, maar desalniettemin een dik verdiende 9: Mijn Blauberg begaf het na 2,5 jaar en zonder morren heb ik via een retourzending een vervanger gekregen. Daarnaast bieden ze een goede prijs, duidelijke communicatie en advies. Het is jammer dat ik niet vaker ventilatoren nodig heb, anders zou ik kind aan huis zijn.

Ventilator doet zijn werk perfect.

Prima apparaat met diverse goedwerkende functies. Mijn badkamer is snel weer droog na douchen.

Waanzinnig snelle en goede levering

Een tien

Snelle service en duidelijke leveringstijd

Na het bestellen kreeg ik netjes een mail met daarin de tijden van levering. Het was snel en correct geleverd!

Goed product en snelle levering

De rvs kapje is prima , kwaliteit is goed . Ik had een plastic kapje en bij wind maakte hij veel lawaai Helaas is het geklapper niet weg maar alleen iets minder .

Top service.

Zeer snelle levering met opmerkelijk goed verzorgde verpakking van artikelen.

Betrouwbare partner

De door mij bestelde goederen vlot en compleet geleverd.

Super beter dan de rest.

Prima. Mijn bestelling in 2 dagen in huis. Tevreden.

Ik ben tevreden. Snelle bestelling en precies wat ik bedoelde.

Artikel netjes afgeleverd

Artikel precies wat verwacht en snel bezorgd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM