Perfecte service en kwaliteit

Erg fijn geholpen door de klantenservice die meedenken en ook met een oplossing komen zelfs als je besteld vanuit en naar Portugal. Alles naar wens!

Op tijd en kompleet

Net als de vorige keren. Ventilatieshop is prima.

Super fijne site, vooral wat bederft ventilators top

Ik ben heel goed tevreden van mijn product Ventilator zuigt nou tenminste al het vocht goed af ,dik tevreden top

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd

Helemaal prima.

Slecht bereikbaar en spullen worden niet geleverd

Wij wachten nog steeds op uitlevering

Goed product snel geleverd

Goede levering en prijs draait als een zonnetje

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en goed product

Goed en betrouwbaar

Producten geleverd zoals beloofd, goede kwaliteit

uitstekend en snel

idem

Product is in echt nog mooier dan de website. Goed omschreven duidelijke handleiding en snelle levering!

Precies goe

Snel en precies wat ik zocht voor een goede prijs!

Zoals een webshop zou moeten werken.

Pro-Air heeft een duidelijk en goed werkende webshop. Levert je bestelling snel en correct. De bestelde ventilator werkt perfect en wordt met een duidelijke handleiding geleverd. Kortom een webshop die is aan te bevelen.

De levering liet even op zich wachten maar dat was het waard. Het artikel liet zich goed te installeren met de bijbehorende handleiding. Op inschakeling snort de ventilatie rustig. De terugslagklep is heel fijn en heeft zijn dienst al ruimschoots bewezen!

Een snelle levering en prima service. We hadden een vraag over het bestelde product en werden telefonisch snel en netjes geholpen.

Alles is top bij ventilatieshop.

alles volgens afspraak geleverd . Alles werkt dus top van ventilatieschop

Professional

Heel snel geleverd!

onverwacht supersnel

zie boven

een goed product gekocht van een overzichtelijke webshop

Een goede ventilator uitgezocht op de website, deze werd geleverd volgens de termijn op de website, met een extra gebruiks- en montage instructie. Zeer tevreden over de ventilatieshop.

Netjes en snel verstuurd

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Snelle bezorging en top onderdelen

Goede kwaliteit, goed ingepakt, snel bezorgd. De drie dingen die je als klant wil (denk ik).

Snel en goed

Goede beschrijving op de site, snel te bestellen en geleverd op het moment dat jij de spullen wil ontvangen.

Heb bestelde artikel zeer snel gekregen en paste perfect

Zeer goede service van bestelde artikel

Goede service!

Alles goed en snel geleverd!

Fijn snelle levering

21 Boylestraat C