Goede prijs en snelle levering. Op de site stond dat het artikel de volgende dag geleverd zou worden en in de bestelbevestiging stond vermeld dat het langer kon duren vanwege de drukte bij de vervoerders. Ik was direct nogal huiverig en heb een chatbericht gestuurd. Gelukkig was het loos alarm want de ventilator werd keurig de volgende dag bezorgd!

prima levering

Een geisoleerde luchtslang en klemmen besteld. Keurig (en handig) verpakt geleverd. Probleemloos gemonteerd.

3x achter mijn levering aan moeten bellen

Volgende dag levering werd 6 dagen later. Werd om 16:45 in de wacht gezet omdat de medewerker voor mij zou informeren wat er aan de hand was met mijn bestelling . Heb om 17:30 maar opgehangen met de gedachte dat medewerker inmiddels al wel thuis zou zijn. De volgende dag werd het gelukkig wel snel en netjes afgehandeld. Wel jammer van al het gedoe en te late levering.

Ongecompliceerd goed

Niets mis mee. Snel, goede prijs.

Goed, en snel goede adviezen gekregen.

Heel goed behulpzaam, deskundig snellen hulp. En zeer snel goed geleverd

Prima ventilatie rooster

Ventilatie rooster besteld, en supersnel geleverd. Alleen door de storm afgelopen dagen nog niet kunnen plaatsen.

Goede service en goede site

Goed omschreven assortiment en duidelijke plaatjes. Daarnaast prima service, maar niet exceptioneel goed; gewoon zoals het hoort en doen wat je belooft.

Snel en netjes

ventilatierooster toebehoren gekocht. spirobuis, rozet, ophangsysteem. Allemaal netjes verpakt en verzonden. Snelle bezorging!

Wordt altijd snel en goed geleverd!

2 keer een bestelling gedaan en top geregeld. Alleen de website zelf is wat warrig, daar zou eens door een professioneel aan gesleuteld moeten worden. Uiteindelijk is het al 2x toch gelukt.

Goede service en snelle levering

Ik heb een Ducobox Silent met randaarde stekker + VOCHT boxsensor + bedieningsschakelaar RF besteld , deze is snel en goed geleverd. De installatie was ook zeer duidelijk en eenvoudig, voor de afvoer had ik een dak doorvoering nodig en om dat ik niet zeker was wat het type dakpan is wat er op het dak ligt heb ik een foto van de dakpan naar de info gestuurd. Deze hebben bevestigd dat ik de juiste dak doorvoering had geselecteerd, deze direct besteld en ook de levering hiervan verliep snel en goed. Na ontvangst de dak doorvoering gelijk geplaatst, paste perfect.

Prima bedrijf ruime keus

Vijf sterren

Verbetering door vaste buis

De afzuiging van de kap is verbeterd door toepassing van vaste buis. De bestelde buis paste perfect.

Top product en snelle levering toppie

Zeker aan te raden

Keurig en snel geleverd en fijn verpakt

De totale bestelling is netjes verpakt zodat het onbeschadigd is aangekomen.

Geen gebakken lucht

Prettige website, goed te vinden en uitstekende uitleg....zodat je weet (ook al heb je er geen verstand van) wat je bestellen moet. Komen na wat ze beloven!

Precies wat ik had verwacht van de producten netjes verpakt en snel geleverd

Goed!

Duidelijke website en snel geleverd! Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Helemaal top

Bestelling heel snel geleverd

super snel, coulant bij retour -

prima ervaring, verkeerde maat besteld, dat werd snel en zonder problemen opgelost - zo als het hoort! product van goede kwaliteit.

Mooi produkt, goede prijs.

Zeer tevreden met de ventilator.

Prima producten, goede prijs, snel geleverd

Prima producten, goede prijs, snel geleverd

Opgelucht

Een badkamer met daarin een douche én toilet verdient de beste ventilatie. Daar ben ik in geslaagd door te 'winkelen' bij de Ventilatorshop.

Kwaliteit en snelle levering

Belofte werd waargemaakt. Levering de volgende dag en de beloofde kwaliteit van het product klopte. Complimenten !!

Duidelijke webshop met veel informatie omtrent de producten. Snelle en correcte levering.

Prima geadviseerd

Vragen zijn direct en duidelijk beantwoord.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM