Goed! Snel geleverd.

Duidelijke website, snelle afhandeling en levering. Ben tevreden.

Doen wat ze beloven met goede spullen

Overzichtelijk website Alle benodigde info, maten etc Verzending zonder haperen

snel en eenvoudig

snel en eenvoudig te bestellen. Duidelijke info over het product. Snel geleverd.

Prima levering conform afspraak.

Uit voorraad twee dagen later geleverd. Prima.

Uitstekende service

1 artikel was stuk geleverd. Na contact kreeg ik meteen een nieuwe. Goede service

geen opmerkingen

Verkeerd geleverd

Onlangs bestelde ik 20 meter koelleiding, uitvoering 3/8 - 5/8. Helaas kreeg ik iets anders geleverd, namelijk 30 meter 5/8. Op zich geen probleem, kan gebeuren, maar vervelend was het wel. We zaten namelijk midden in een installatie. Dus ik heb gebeld en het verhaal uitgelegd. Ondanks dat ik aangaf dat we al bezig waren met de installatie van het systeem en ik voorstelde om 20 meter 3/8 te sturen, moest ik toch eerst een foto maken van de doos en deze mailen, samen met de orderbevestiging. De mevrouw vroeg me om mijn mailadres en telefoonnummer, terwijl ze de order voor haar neus had met daarin alle info, dus ook deze gegevens. Maar goed, dat terzijde. De mail met de foto en orderbevestiging heb ik de volgende ochtend verstuurd. Daarbij weer aangegeven dat we haast hebben en weer voorgesteld om een losse 3/8 leiding te sturen. Ik wacht nog op antwoord. Er kunnen dingen mis gaan, maar los het aub direct op en denk mee met de klant die meerdere keren aangeeft dat hij haast heeft.

Super service

Gekochte artikelen waren de volgende dag netjes verpakt en netjes bezorgd

Zeer snelle levering en goeie ventilator

Snelle levering goed producr

Wat een verademing, niet elke ochtend naar beneden te lopen om de MV aan te zetten voor het douchen. Afstandsbediening was snel geleverd en makkelijk te koppelen

Erg gemakkelijk om te bestellen en keurig netjes qua levering en betaling

De bestelling en aflevering is in een woord top geregeld

Makkelijk bestellen en snel en netjes geleverd

Ik kon makkelijk mijn benodigde producten bestellen en deze werden snel en netjes verpakt geleverd.

Goede ervaring

Levering zou sneller kunnen.

geleverd wat is afgesproken binnen 24 uur.

Geleverd wat is afgesproken binnen 24 uur.

mooi product

goede omschrijving van product snelle levering.

Prima degelijk spul.

Gebruikt voor nieuwe bevestiging salontafel: is nog nooit zo degelijk geweest.

Uitstekende klantenservice

Ik had een mechanische afzuig unit besteld. Snel geleverd. Toen ik deze wilde installeren kwam ik er achter dat de unit te veel afweek van de bestaande waardoor ik de afvoer niet verbonden kreeg. Na contact gehad geen enkel probleem om te retourneren. Ook de retour is correct en snel afgeleverd. Top service !

Prima bedrijf, duidelijke site, makkelijk alles te vinden. Levertijd is snel en produkt in goede staat ontvangen!

ronduit slecht

De aangeschafte WRL 150 was voorzien van de verkeerde standaard aansluitkabel (3 aderig i.p.v. 4 aderig). Bij navraag werd medegedeeld dat de kap van de ventilator verwijderd moest worden om vast te stellen dat een 4 aderige aansluiting benodigd was. De mededeling dat je van een low-budget ventilator niet alles mocht verwachten, men er zelf maar een draad moest bijtrekken en excuses voor deze omissie uit bleef deed voor mij de deur dicht. Niet erg klantvriendelijk dus, hetgeen eveneens werd bevestigd door uw medewerker. Kortom een teleurstellende ervaring met de aftersales. Uiteindelijk zelf het probleem opgelost. De aangeboden excuses aanvaardt, ventilator voldoet en aan te bevelen

Apparaat werkt niet

De verzending was prima. Maar de vochtmeter van model Silent Design CHZ werkt niet naar behoren. De ventilator blijft maar doorlopen ondanks dat instellingen volgens gebruiksaanwijzing doorgevoerd zijn. De servicemedewerker van uw bedrijf kon mij ook niet verder helpen Groeten Lodewijk Creijghton

Zeer goede en snelle levering Makkelijk aan te sluiten (Helaas lege batterij)

Goed product, snelle levering, goede beschrijving van het product.

Degelijke ventilator

Makkelijk in te bouwen en netjes op tijd geleverd.

Goed produkt

21 Boylestraat C