goed gelukt

Badkamer ventilator S&P gekocht die snel en netjes werd geleverd

Op tijd geleverd, mooi product en werkt fantastisch.

Geweldige oplossing

Makkelijk en snel geleverd

Snel, goed verpakt

Prima afwikkeling en communicatie

Na vlotte levering werkte mijn bestelling niet. Ik mocht hem terugsturen. Maar na een andere stekker ging t wel goed. Dat gemeld en ik kreeg een zeer vriendelijk antwoord terug. Alles bij elkaar goed gevoel bij de Ventilatieshop.

Goede service en snelle levering.

Goede service!

Artikel werd niet bezorgd, geen reactie van supportafdeling

Ik had een zeer gangbare ventilator besteld, met de optie om dezelfde dag te bezorgen. Toen ik na twee dagen nog geen enkele reactie had gehad behalve een bestelbevestiging heb ik een bericht gestuurd via de klantenservice. Daar had ik na 2 dagen nog geen reactie op gehad. Op de vierde dag ben ik gaan bellen. Kreeg iemand aan de lijn die het uit zou zoeken maar hoorde niks terug. Op de zesde dag heb ik via online zoeken een naam en een email adres gevonden van iemand die blijkbaar verantwoordelijk is en hem een mail gestuurd. Geen reactie maar uiteindelijk een week later wel mijn ventilator ontvangen.

Zeer snelle levering, Materiaal goed verpakt en niet duur. Aanrader!

Zeer nette service

2 Duco vents ontvangen maar gebroken tijdens transport. Foto’s opgestuurd en gelijk 2 nieuwe opgestuurd gekregen.

Juiste produkten en op tijd geleverd

Juiste produkten en op tijd geleverd. Precies zoals je zou willen.

Een perfect bedrijf dat heeft wat ik nodig heb.

Een goede website waar ik al mijn ventilatie benodigdheden kan vinden. Vervolgens bestellen en wordt op tijd netjes afgeleverd.

Goede levering

Heb diverse materialen besteld. Heerlijk dat Ventilateishop een bezorgservice heeft die in de avonduren aanlevert.

Kant en klaar tegen goede prijzen

Alles volgens afspraak, transparant en helder.

Prima winkel. Snelle levering en een scherpe prijs

Kwaliteit merken tegen een scherpe prijs en een snelle levering.

Snelle levering van een goed product. Ziet er ook mooi uit.

Top producten, snell verzonden

Aanrader

Conform belofte snel geleverd.

Conform belofte vlot geleverd!

Perfect product met perfecte levering

Sochtends besteld, eind van de middag al in huis. Ideaal. Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen, het tocht niet meer via de afzuigkap. Perfect!

Binnen 24 uur van defect naar nieuw

Ruime keuze en direct geleverd ... Ik vind het geweldig. O, ja ... het ging om een centrale huisventilator van Orcon.

Goede ervaring, telefonisch minder

We hebben een grote bestelling bij ventilatieshop.com gedaan voor de volledige vervanging van onze mechanische ventilatie. Er waren twee artikelen niet op voorraad, maar we kregen de rest netjes eerder zodat we vast met de installatie konden beginnen. We wilden de factuur vooraf, telefonisch was dit niet te regelen. Gelukkig kregen we deze wel toen we het nog een keer via de mailq vroegen.

Top product en snel geleverd

Alles geleverd zoals beloofd, snel en goed!

Geweldig aanbod, goed geprijsd en volgende dag binnen. Wat wil je meer?

Uitgebreid telefonisch advies, zeer vlotte en nette retourservice als het toch niet het goede is. Erg tevreden.

Duidelijke site, goede service

Duidelijke site, spullen snel geleverd

Groot assortiment

Groot assortiment, goede prijs en kwaliteit

21 Boylestraat C

Ede 6718XM