Super snelle levering. smorgens besteld. savonds in huis..

Vrijdag in de ochtend 2 verschillende artikelen besteld... Deze werden savonds laat geleverd, zodat ik de volgende dag direct aan de slag kon om te plaatsen...

Snel geleverd!

Goed betaalbaar en snel geleverd

Snelle levering van een kwalitatief goede ventilator, die ook nog eens prima betaalbaar is. Maakt iets meer geluid dan verwacht maar minder dan een doorsnee vaatwasser.

Goed bedrijf, snelle levering

Goede site, veel keus

zeer snelle service

Duidelijke website, goede snelle levering

tot nu toe slecht

ventilator gekocht ,blijkt die het niet te doen,opgebeld en ik moest een mail met foto,s sturen.zou binnen 1 dag bericht krijgen dt waren er dus 2,en dan schrijven ze ook nog dat ik de verkeerde draad (groen/geel)heb gebruikt ipv een zwarte (schakeldraad). ik heb de aardedraad(groen/geel )gebruikt omdat ik geen zwarte in de vmvk kabel heb zitten.heb dat ook netjes toe gelicht bij de foto,s wat ik gestuurd heb. en nu moet ik dus ,m terug sturen onder garantie kan 10 werkdagen duren.mijn vrouw heeft een trimsalon kan absoluut niet zonder ventilator dus ik ga geen 10 dagen wachten of ik recht heb op mijn garatie.ik ga dus een nieuwe halen maar niet meer bij jullie. al zie ik het voor me dat er een maar komt .maar ik ben er klaar mee. mvg m Balota

zeer tevreden, kopen zonder poespas.

Na 12.00 uur besteld . volgende dag al in huis, super verkoper, groot assortiment, tegen goede prijzen.

Geleverd, snel en volgens afspraak

Ter vervanging van oude ventilator dezelfde bij jullie besteld. Werkt perfect en is weer zeer stil. Bedankt!

Hele goede service, duidelijke webshop, supersnel geleverd!!

Goede, nette en duidelijke webshop! Snel en netjes geleverd, super service van een mooi bedrijf! Een voorbeeld voor velen!

beter dan de gamma dure spullen

snelle levering betere prijs dan de gamma afzuigers dienik online zag en het werkt

Keurig en snel.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede service en snelle levering!

Ruim aanbod van modellen, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Geen tijdige levering

Op de site staat vermeld: voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis. Hoewel ik ruim voor die tijd heb besteld het artikel niet de volgende dag ontvangen. Geleverde artikelen overigens wel oké

Duidelijke website op tijd geleverd goede prijzen

Zelf controle op voorraad, ideaal, meteen bestellen, direct wordt er werk van gemaakt

uitstekend

voor 2e keer ventielen besteld super snel geleverd en weer naar tevredenheid sjappo

Uitstekende all round sevice

Binnen een week een nieuw apparaat nadat eerste defect was gegaan. Geen ge- ja maar. Gewoon nette service.

Ze hebben met mij een compleet afzuigsysteem uitgedacht en zo kunnen bestellen....ik kan je deze online webshop aanraden

info over levertijden klopt niet

Bij het bestellen (op vrijdagmorgen) wordt aangegeven dat er de volgende dag geleverd wordt, je kunt zelfs aangeven dat er dezelfde dag 's avonds bezorgd wordt. Helaas wordt er pas ruim na het weekend geleverd. Jammer als je een klusje op zaterdag gepland hebt!!!!

Onduidelijk over wat nodig is

Ik had veel vragen over de technische uitvoering en het aanleggen Kreeg tot 5 x toe een dame aan de telefoon die beperkte kennis had over de zaken die moeten

Snelle levering, professioneel product, goed advies

Wat moet ik meer zeggen. Snelle levering, goed advies (telefonisch). Advies per email duurt wat langer, maar nog steeds binnen de beloofde tijd. Prima product. Ik heb de DUCO ventilator besteld. Zoals gezegd, stille werking en makkelijk te installeren.

Zie onderstaande reden van voldoende.

De website geeft hogere verwachtingen over het leveren van de produkten dan waargemaakt wordt. Op het moment van bestelling lees je dat de leveringen vertraagd zijn door drukte. Dezelfde dag was zodoende een dag later en om ong. 22.00 uur. Dat verwacht je niet.....

Ventilator defect na drie jaar, maar keurig en snel onder garantie vervangen. Prima en soepel retourproces.

Correct advies en vlotte levering.

Telefonisch het juiste advies en daarna vlotte levering.

Compleet assortiment en goede (telefonische) hulp

Prima webshop en snel geleverd, ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen met goed advies. Top!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM