Goed en snel geleverd.

Oke

Precies zoals omschreven

Product is goed maar...

Product is goed maar ze maken niet waar wat ze zeggen met hun levering Dan ook nog eens een transporteur die zegt dat ze zijn geweest maar dat niet zijn

Duidelijk, heldere informatie en super snelle levering, top!!

Top geregeld!

top bedrijf!

Alleen maar lof, ook voor vragen na het ontvangen van de producten. Zij krijgen van mij de warme douche ⭐⭐⭐⭐⭐

Goede en snelle service, duidelijke klanten service

Mooi bedrijf

Precies wat ik had verwacht

Volledig volgens de omschrijving en goede logistieke afhandeling.

Vlotte levering en een stille ventilator

oude ventilator vervangen door de nieuwe. Zeer tevreden hier over, gemakkelijk aansluiten en bijna geen geruis meer. Alleen op stand 3 hoor je deze nog een beetje

Een perfecte ervaring om bij ventilatieshop iets te bestellen. Zelfs retourneren is heel gemakkelijk!

Correcte levering en Prima materiaal

Degelijk en werkt prima.

Snel en zeker

Wederom een prettige ervaring via Ventilatieshop. Alles volgens afspraak verlopen, wel zo fijn!

Duidelijke website, nette levering en vlot antwoord.

Website geeft al duidelijke info en op een extra vraagje via mail werd snel geantwoord. Prima.

kan niet beter

Overzichtelijk leveringsprogramma, na bestellen vlotte levering.

Makkelijk te bestellen, goed bereikbaar voor vragen, snelle levering en goede service achteraf!

Geleverd wat besteld is en op tijd

Gezocht op internet op vervanging van niet werkende ventilator. Keuze was snel gemaakt. Exact dezelfde besteld, en deze werd op afgesproken tijdstip geleverd.

Perfect geholpen tot nog toe en heb nog paar vragen en daar ga ik morgen over bellen, kijkend hoe ik tot nog toe ben geholpen heb ik daar alle vertrouwen in.

Top kwaliteit snelle levering. Helaas passen de ringen niet in de badkamer

Prima product

Gemakkelijk te installeren product, erg stil in gebruik zo als omschreven en snel geleverd. Top ga zo door.

Had een wat kleinere doos mogen zijn

Wat een brievenbuspakketje had kunnen zijn, was een enorme doos

Uitstekende webshop, aanrader!

Dit is de tweede bestelling welke ik bij de Ventilatieshop heb gedaan. Wederom prima geregeld, vlotte levering enz.

Snelle en secure levering

Ik had slechts een simpele ventilatiepijp nodig en die was in geen enkele fysieke winkel te vinden. Besteld bij Ventilatieshop en de volgende dag had ik perfect passende pijp in huis. Het verzendtarief is heel gunstig.

Leveren en doen wat afgesproken is.

anders verpakken

kijk goed hoe jullie het verpakken

ventilators prima

bestellen en bezorgen prima. alleen retour en geld terug traag . en geen nederlandse beschrijving

21 Boylestraat C

Ede 6718XM