goed werkenden apertuur

werkt goed

Super site

Goed en makkelijk te gebruiken site.

Na verzoek om toezending en belofte om terug te bellen keurig nagekomen.

Ruime keus, snelle levering. Aanrader

In de middag besteld, volgende dag geleverd. Goede kwaliteit, ruime keus.

Prettige webshop.

Duidelijk en toegankelijke en vriendelijke website met ook de mogelijkheid om te bellen of te chatten.

Snelle levering en goedkoop

Een prima winkel met lage prijzen

Gewoon goed

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Mooi en degelijk ventilatie rooster

Helemaal naar wens en snel geleverd ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen

Snel geleverd, goed artikel en vriendelijk geprijsd.

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Mooie dakdoorvoer!

Snel geleverd, goed verpakt van mooie en eenvoudig te plaatsen dak doorvoer.

Zeer tevreden.

Ventilator is makkelijk te monteren. En snel geleverd door Ventilatieshop.com.

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Bestelling geleverd en goed verpakt

Used Trunkrs for same day delivery. At first, there was a message received that the order would be delivered the next day because the courier could not make it but then around 1 hour later it was delivered. Surprised but at least I didn't need to wait for another day. The mechanic ventilator looks good and it was easy to install. Until now there is no issue.

Tot nu toe 1 keer bij deze webshop besteld. Snelle levering en komen hun belofte na!

Materiaal prima levering via Trunckers waardeloos, aanvulling

Excuus van ventilatieshop aanvaard,materiaal is prima, maar verhaal transporteur verandert niet de negatieve ervaring: wat betreft aflevering ventilatieshop zegt geen invloed op verzending te hebben, vervelend maar zij bieden wel trunkrs aan via hun webshop en als er meer die ervaring met trunkrs hebben dan zou ik eieren voor mijn geld kiezen als webshop. Tenslotte draait het toch om een soepele aflevering,, 3 afleverpogingen die steeds weer een vreemde smoes hebben (obstructie??) terwijl we gewoon over de zelfde weg naar huis rijden en ondanks telefoonnummer niet even bellen?? Blijft vreemd verhaal... dus materiaal prima, verzending waardeloos... update

Snel Verzonden en prima verpakt.

Prima bedrijf.

Vlotte levering van exact de goede ventilator tegen een scherpe prijs

Ter vervanging van een bestaande buisventilator bij ventilatorshop.com exact de goede ventilator kunnen vinden tegen een scherpe prijs. Door de goede informatie op de website kon ik voor ons de juiste ventilator vinden die goed paste in het bestaande systeem zodat deze heel vlot geplaatst kon worden zonder al te veel gedoe met aanpassingen aan ventilatiekanalen.

Afspraak is afspraak

Prettige ervaring ga zo door

goede service en product

mooi product, geen last meer van een vochtige badkamer tijdens het douchen, met instelbare timer

Duidelijke site. Product als omschreven. Duidelijke handleiding.

Duidelijke site. Product als omschreven. Duidelijke handleiding.

zeer goede service

de afhandeling van een retourzending ging heel goed. Er is snelle communicatie.

Prima en optijd geregeld

Mooie ventilator besteld. Jammer genoeg op de tweede dag al kapot, wel door mijn eigen fout. Opzoek naar een andere dan maar.

uitstekend

snelle levering , en alles was 100 procent naar mijn verwachtingen.

uitstekend

duidelijke website goede geholpen tijdens telefonisch contact correcte levering mooi product tegen een goede prijs Al met al zeer tevreden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM