mooi product en snelle levering

Ik koop al enige jaren uitsluitend ventilatoren bij de ventilatieshop in Ede. Jaren geleden eerst fysiek wezen kijken of het een betrouwbare zaak was en hoe ze het hadden georganiseerd. Kleine showroom; groot magazijn ; goede voorlichting en advies. Ze konden het wel waarderen dat ik langs kwam.

Mooie producten en uitstekende service

Duidelijke omschrijving van de producten op de website waardoor bestellen gemakkelijk wordt. Mijn bestelling werd binnen 1 dag thuisbezorgd en toen bleek dat ik iets kleins was vergeten te bestellen dat de klantenservice dat binnen 5 minuten voor mij opgelost. Top service!

Ontzettend vlotte levering en prima website!

Meerdere keren iets besteld en altijd volgens plan verlopen.

Prima niets op aan te merken

Heb eerst gebeld voor advies, goed geholpen. Besteld en volgende dag geleverd! Top

Had een geïsoleerde afvoerbuis voor een afzuigkap besteld, maar ik had de verkeerde maat ingevuld. Prima service voor retour zenden! Ik heb nu de juiste buis en bevalt prima

Precies zoals gehoopt.

Goede website, makkelijk te doorlopen. Product goed verpakt en correct op tijd geleverd

Waardeloos

Meerdere “in kanaal” anti tocht ventilatie klepjes besteld. Blijkt de opgegeven maat de maat van de klep te zijn en niet van het kanaal. Maar hoe krijg je een 125mm klep in een 125mm buis??? Gemaild voor hulp en geen enkele reactie… 25€ weggegooid geld

Snel en goed mijn spullen gehad ,super

First time right!

Snelle levering, juiste product, netjes ingepakt.

Duidelijke shop, snel geleverd, prijs is goed

Goede webshop

Goed assortiment, snel geleverd

Zondag besteld, maandagavond geleverd. Positieve ervaring!

Snel geleverd (goed verpakt), mooie materialen en tegen een scherpe prijs.

Prima op tijd bezorgd. Makkelijk te bestellen

Het juiste product goed en snel geleverd

Uitzoeken, bestellen, en dan is het wachten tot de deurbel gaat.

Wat buis en bochten besteld om een afzuigkap te kunnen aansluiten. Ruime keus hierin met een schappelijke prijs.

tip top ventilatorshop.

ventilator voor in douche besteld.. duidelijke site met product beschrijving. snel goed verpakt thuis geleverd. product helemaal naar wens, stil en doet snel waarvoor hij is.

Goed advies

Super geholpen en mee gedacht

Hele snelle levering en vriendelijke behulpzame bezorging.

Zeer tevreden en raad ik bij deze ten zeerst aan.

Juist advies.

Ik heb het produkt nog ingepakt staan,

Ik heb er dus nog geen ervaring mee. Ik moet echter verplicht een waardering geven. Tot nu toe is die goed. als dat verandert wil ik graag een nieuwe waardering geven, maar daarvoor zal ik wel niet worden uitgenodigd...

zoals verwacht

levering niet heel snel geloof ik maar op tijd

Pijp beschadigd

Na het uitpakken van de doos bleek de uiteinden van de pijpen scherp ingedeukt te zijn wat voor de afdichting ten nadele is.

Duidelijk en snel

Alles verliep soepel en duidelijk

Goed en duidelijk advies en goed product

Vraag over de aansluiting van een mechanische afzuigunit werd en snel en duidelijk beantwoord.

Makkelijk in bestellen, en retouren gaan snel en goed

Ik had eerst verkeerde maten besteld. Retoursturen was geen probleem. Daarna bleek dat ik wel de goede maat had besteld, maar iets teveel. Ook die overgebleven items kunnen terugsturen. Kredietnota's komen snel. Goede service!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM