Ik bestelde een op maat gemaakt rooster. Perfect afgewerkt werd het geleverd.
Ik probeer al een week iets terug te sturen maar ergens ontbreekt er een nummer en kan ik geen retour biljet downloaden. Ik probeer het telefonisch te regelen en dan wordt ik telkens weer naar een ander doorgeschakeld met als gevolg nog niemand aan de lijn gekregen die iets kon betekenen. Na 5 dagen een mailtje gekregen met de vraag of ik de rekening door wilde mailen Onderwijl vond ik in de verpakking een retour biljet van een vorige persoon die de ventilatie box ook al had terug gestuurd Al met al niet netjes dat ik deze dus kreeg Met vriendelijke groeten Piet
Vlot geleverd en aantrekkelijke prijzen
Goede webshop en een heldere uitleg indien je telefonische vragen hebt. Ga zo door, jullie verdienen een stikker!
Ik ben zeer tevreden..
Producten werden snel geleverd en voldeden allemaal aan de verwachtingen. Retourneren van teveel bestelde producten was eenvoudig.
Bij ventilatieshop een badkamer ventilator gekocht die eindelijk eens écht werkt. Na 4 maanden een defect; de bewegingssensor werkte niet waardoor de ventilator niet werkte. Deze storing gemeld en van ventilatorshop een postlabel gekregen om ventilator retour te zenden. Na ruim een week (de ventilator bleek inderdaad defect) werd een nieuwe ventilator door de post afgeleverd. Zeer tevreden over deze ongecompliceerde service verlening. Top.
Ruime keuze, betaalbare prijzen. Zeer vlotte levering , je hoeft er niet voor thuis te blijven want het kan s avonds geleverd worden
Goede duidelijke, informatieve, website Prima telefonisch advies. Snel geleverd.
Vandaag besteld volgende dag in huis was een groot pakket voor een goede prijs
Snel en accuraat
Ik had om 11.00 in de ochtend besteld voor levering de volgende dag. Meerdere keren gebeld met belofte dat het die dag verzonden zou worden (alle keren een ander persoon aan de lijn via call center die niks meer kunnen zien dan ikzelf op de website) en uiteindelijk werd er de volgende dag pas verzonden waardoor de installatie van de keuken ernstig vertraagd werd. De artikelen waren wel goed verpakt.
Beste Nico, Wat vervelend dat de verzending van uw pakket niet volgens verwachting is verlopen. Ik zie dat u bij ons op 11-01 een bestelling heeft geplaatst. Deze is bij ons op 12-01 meegegaan met PostNL. En volgens uw Track & Trace is deze op 13-01 bij u bezorgd. Wij moeten u eerlijk zeggen dat de periode waarin uw bestelling is geplaatst een erg drukke periode was. Hierdoor hebben wij helaas niet alle bestellingen direct kunnen versturen zoals verwacht. Ook hebben we hierdoor niet altijd op tijd kunnen reageren op onze mail of telefoon. De lockdown waar we toen in zaten heeft hier helaas ook aan bijgedragen. Wij hopen dit in de toekomst te kunnen verbeteren. Onze oprechte excuses.
Vandaag besteld, volgende dag geleverd is hier zeker niet van toepassing! Op de email via de webwinkel waar de goederen blijven wordt echter niet op gereageerd. Na dat er een week verstreken is, heb ik uiteindelijk het bestelde product mogen ontvangen. Helaas is het afdekrooster wat ik besteld heb met een diameter van 100mm, geleverd in een diameter van 80mm. Conclusie... ben er totaal niks mee opgeschoten en had beter naar de bouwmarkt in de buurt kunnen gaan dan was ik binnen 10 minuten klaar geweest. Inmiddels heb ik een reactie terug mogen ontvangen en/of ik e.v.t. mijn review aan wil passen? Dat heb ik bij deze gedaan... ik geef nog een ster minder aangezien het antwoord een standaard antwoord betreft die ik al meerdere keren bij "overige reviews" gelezen heb. Tip: lees uw reviews eens terug en doe er iets mee, aangezien het te laat leveren, verkeerd leveren etc. erg vaak terug komt als klacht. U legt nu de schuld neer bij de transporteur en Corona etc. maar dat vind ik wel een erg makkelijk argument.
Beste, Wat vervelend dat uw pakket met vertraging is geleverd. Echter zie ik dat u inderdaad een bestelling heeft geplaatst op 11-01. Deze is op 12-01 meegegeven met PostNL. Volgens uw Track & Trace is deze op 13-01 geleverd. Ook is het een erg drukke periode geweest voor zowel ons als voor PostNL. De lockdown heeft hier ook aan bijgedragen. Door dat op het moment dat u bestelde alle winkels dicht waren zijn er meer mensen geweest die online hebben moeten bestellen. Dit betekent dat uw bestelling helaas een dag later is weggegaan uit ons magazijn dan oorspronkelijk verwacht werd. Dit omdat u redelijk aan het einde van de dag uw bestelling heeft geplaatst. Daarna heeft PostNL uw pakket een dag later geleverd aangezien zij aan het einde van de dag de pakketten op komen halen zoals altijd gebeurd. Echter heb ik nergens contact teruggevonden over een verkeerd geleverd artikel. Als u deze graag om wilt ruilen kunt u hierover het beste contact opnemen met onze klantenservice. Dan komen we graag samen met u tot een juiste oplossing. Wij doen ons uiterste best dit in de toekomst te voorkomen. Excuses voor het ongemak.
Original review
Een toegankelijke website, ook voor niet zulke vaardige klanten. Eenvoudige wijze van bestellen en snelle levering. Zo wil je het hebben als klant. De tekst op de doos is ook plezierig. "Een doos met lucht"! Het begint dus al met een glimlach.
Ventilatieshop heeft een uitgebreid assortiment en goede prijzen.
Vlotte en nette afhandeling
Zeer correct en snel geleverd ,applaus voor je zelf
Producten zeer snel ontvangen! Voordelig, maar ook zeker mooi en kwalitatief!
Al enige tijd last van tocht bij harde wind door het bolrooster van de afzuigkap. Huis laten isoleren en dit was echt een stoorzender. Door de goede info op de site kwam ik snel uit bij een terugslagklep. Na plaatsing, hetgeen makkelijk is te doen ook voor niet DHZ-ers, geen koude tocht meer. Top,top,top voor de mensen van de Ventilatieshop!
Overzichtelijke website
Snel besteld en snel geleverd
Na telefonisch onderhoud goed en netjes geholpen. De bestelliy was er daarna snel voor goede prijs.
Daar wij altijd voor ons bedrijf pax ventilatoren installeren en deze niet meer te koop is was dit ons alternatief. De ventilator is perfect...en geruisloos. Hartelijk dank...en komen hier zeker op terug voor onze volgende klanten. Toepasselijke naam ventilatieshop! Makkelijk gevonden.