Netjes ingepakt en snel bezorgd!

Top geregeld

Altijd super geregeld.

Goede prijs, goede service, snelle levering, top

Correcte levering van mijn bestelling.

Het bestelde product werd op de afgesproken tijd geleverd. En voldoet aan de gestelde verwachting.

Vlotte levering en product zoals verwacht.

Vlotte levering en product zoals verwacht.

Perfect product juist geleverd.

Prima geleverd.

rond uit slecht

spullen besteld , helft maar geleverd wel betaald . word niet gereageerd op telefoontjes en mail. verkeerde ventilator geleverd , word maar niet opgelost !!

Deskundig advies en snelle levering

Telefonisch contact gehad over advies juiste afzuiging badkamer. Kreeg goed advies en heb daarna een stille ventilator besteld. Is op tijd geleverd, was netjes verpakt en werkt als een zonnetje.

Snelle en keurige levering

De door mij bestelde mechanische ventilator werd snel en netjes bezorgd. Bij het product zat een extra duidelijk installatie blad.

Mijn artikel zo gevonden door ruim aanbod en daarnaast een gemakkelijke afhandeling van de bestellin

Overzichtelijke site. Veel diverse uitvoeringen van producten die ik zocht en de bestelling is netjes binnen gekomen conform afspraak.

Groot assortiment en een correcte levering.

De site heeft een groot assortiment en is simpel en duidelijk weergegeven. Artikelen staan op type bij elkaar waardoor het bestellen erg simpel is. Levering is snel en correct afgehandeld.

gewoon goed

beschrijving klopt levering is goed

Goed geregeld

Zo geleverd aan huis

TOP

De ventilatieroosters werden netjes en op tijd geleverd. Producten zit netjes en strak tegen de muur. Bestel hier zeker nog eens wat.

Uitstekende website en snelle levering

De website ziet er prima en zeer overzichtelijk uit. Het kiezen van je product is daardoor zeer gemakkelijk. Het gekozen product wordt snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken tijdens de levering. Het product is prima en van goede kwaliteit

Snelle levering.

Snelle levering. Helaas lag er ėėn lamel van het rooster los. Was gelukkig makkelijk te herstellen.

Betaalbaar en snel

Duidelijke site. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Mo

Overzichtelijke webshop, snelle levering

Bestel hier graag, kan hem iedereen aanraden. Alles overzichtelijk en makkelijk te kiezen, en wordt vervolgens snel verzonden.

goed apparaat

wat voor veren willen jullie hebben en we waar te plaatsen

snelle service

Goede en snelle service, ook met retourneren.

Ik zeg gewoon doen prima winkel.

Snel antwoord

Ik kreeg best wel snel antwoord op mijn vraag, waardoor ik mijn bestelling kon plaatsen. Vervolgens kwam het pakket ook zeer snel binnen, waardoor ik binnen een week een badkamer ventilator kon vervangen vanaf het moment dat ik de vraag vroeg

Goede duidelijke omschrijving van het product. Ook de uitleg om het ventilatierooster op te meten, stond heel duidelijk aangegeven.

Wederom goed

Snel en goed

Het product is ook zeer goed Mooi afgewerkt

21 Boylestraat C

Ede 6718XM