Puinhoop en klantonvriendelijk
Na eerdere goede ervaringen is deze organisatie zwaar door de mand gevallen.
Ik heb op 12 november een gatenboor besteld welke tot op heden nog niet is ontvangen is, ik moet iedere keer zelf contact opnemen waarom er niet geleverd wordt en krijg dan nietszeggende antwoorden.
Vervolgens eind december een nieuwe order geplaatst welke binnen een dag werd geleverd maar incompleet.
Na telefonische melding door mij heeft men een nieuwe order aangemaakt voor nalevering maar tot op heden niets ontvangen.
Vervolgens besloten om de order te annuleren, dit stuit echter op grote problemen want men weet niet hoe dan te crediteren omdat de huidige order op kosteloze levering is geboekt en de creditering op de eerste order moet plaatsvinden.
Hierna gaat het licht uit, men reageert niet meer op mijn mail en ook op mijn verzoek om mij terug te bellen volgt geen reactie.
Na een laatste poging in contact gekomen met een vriendelijke dame welke een interne klacht heeft gemaakt bij de betreffende afdeling.
Eindelijk heeft men nu een oplossing gevonden en is de lopende order geannuleerd en wordt er een credit nota gemaakt.
Ik vind deze gang van zaken, een zich zelf respecterende firma, klant onwaardig.