Goede webshop met overzichtelijke keuze. Vlotte levering van een uitstekende ventilator Soler & Palau SILENT-200 CRZ. Alleen kostte de installatie aan de stugge montagedraden nogal wat moeite. Maar nu doet de ventilator redelijk geruisloos zijn werk.

door de snelle levering kon ik weer direct weer gebruik maken van de ventilator.

Heel erg slecht

Besteld product zou bezorgd worden bij post nl afhaalpunt. Tijdens het bestelproces was te zien bij de track & trace dat het adres niet klopte en dat het pakket retour afzender zou gaan. Hierna heb ik contact opgenomen en wilde ik een ander adres opgeven maar dat kon niet zomaar dat moest via het hoofdkantoor. Ik zou terug gebeld worden maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Ik zal eerdaags zelf maar weer gaan bellen. Inmiddels ben ik vanaf de besteldatum 10-01-22 tot heden aan het wachten.

Overzichtelijke site, snel besteld en snel geleverd.

Het is een overzichtelijke site met veel product informatie om zodoende de juiste product te kunnen bestellen. Eenmaal besteld is het product snel binnen.

Duidelijke website en snel geleverd. Netjes verpakt

Makkelijke te raadplegen website en snel leverbaar.

Producten goed te vinden op website, nette prijs

Ik kon de gewenste producten makkelijk vinden en ook nog voor een goed prijs. Levering was snel en correct

Niks op aan te merken

Bezorging, producten en deel retour zijn prima verlopen.

Goed en snel

Snel en goed

Snel geleverd, prima kwaliteit

top bedrijf.

Dinsdags besteld en Woensdag al binnen. alles netjes verpakt.

Goed product

Snel geleverd en goed verpakt.

Zoals het hoort!

Een webshop zoals het hoort; overzichtelijk, volledig en snel geleverd. En met prijzen waarmee je bij de groothandels niet hoeft aan te komen. Hier een vaste klant!

Perfect product

Erg mooi rooster en makkelijk te installeren, zeer tevreden.

Afstandsbediening Ventilatiebox

Product was goed en het werkt meteen en op tijd geleverd.

Ok

Ok

Bestelling op tijd binnen ,goed verpakt

Snelle levering, goed product

Een ventilatiesysteem besteld. Duidelijke omschrijving en voorbeelden op site daarna snelle levering

Redelijk 6

Ik bestel 2 meter geïsoleerde flexibele slang. Dan verwacht ik 2 meter aan 1 stuk. Ik ontving 2 x 1 meter.

topventilatoren

onlangs twee ventilatoren gekocht, ben er blij mee!

Slecht

Levering is niet binnen 24 uur maar 6 dagen

Mijn ervaring was volledig positief

Snelle levering, uitstekend verpakt en het product deed exact wat ik ervan verwachtte.

Snelle levering goed product

Fijne winkel, uitstekend assortiment

Artikelen waren meteen verzonden en snel in huis. Website is erg overzichtelijk.

Doet wat het doen moet

Afzuiger op het toilet Timer is makkelijk maar maakt iets meer geluid dan ik gedacht had

21 Boylestraat C

Ede 6718XM