Makkelijk monteerbare box.

Het werkt prima. maakt minder lawaai

Topbedrijf

Altijd goede producten en als er iets geruild moet worden geen probleem prima service

Snel en correct geleverd

Werd goed geïnformeerd. Prima uitleg

Zeer goed en duidelijke omschrijving

Goede website en duidelijke omschyvan producten

zeer goede en snelle dienstverlening

absoluut top!

Snel volgens toezegging

precies gekregen wat werd gevraagd

Efficient

Staat geweldig mooi.

Je klemt ze er gewoon in. En zijn ook goed schoon te maken. Je kunt ze ook op je gewenste stand instellen.

Goede informatie bij telefonisch contact. Snelle levering

Klantenservice gebeld. Deze kwam met duidelijke adviesen. Website Is duidelijk en overzichtelijk

Snel geleverd, goede kwaliteit materialen.

Snel geleverd, goede kwaliteit materialen. Alle materialen welke ik nodig had om mijn kelder te ventileren kon ik bij Ventilatieshop bestellen. Helaas waren alleen de semi-flexibele slangen 125 mm niet leverbaar.

zeer tevreden en super service

Alles netjes verpakt en snelle levering Ook de vragen beantwoorden was snel en correct Ik kom zeker weer bij u terug Binnenkort bestel ik een ventilator voor het toilet Vriendelijk bedankt Hgr Evert

Trusted company

In the order saying, that will deliver in the next day, I can’t believe it, but I really received it the following day. Trusted company, goods are top quality, prices are reasonable, keep it up.

Prettige ervaring!

Prettige ervaring over de site! Alles tijdig geleverd en geregeld. Groot punt van aandacht: met spoed hadden we wat spullen nodig. Ook een grote pvc buis van 0,5 meter. Deze kwam automatisch naar voren en stond dus kennelijk op niet leverbaar. De langere stukken met dezelfde diameter waren er wel dus natuurlijk ook makkelijker te delen in halve meters. Wellicht handig om bij zo een producten te vermelden dat het gemaakt moet worden. Omdat ik een mail kreeg dat het niet leverbaar is heb ik ook nog ergens anders besteld. Uiteindelijk dus moeten terug sturen en die van jullie wel optijd gekregen. Voor de duidelijkheid en minder gefrustreerde klanten wellicht handig om dit te verwerken. Als er helemaal geen buis meer is in de juiste diameter dan kan je het inderdaad op uitverkocht of niet leverbaar zetten!

Goede shop, mindere communicatie

Duidelijke webshop, veel artikelen, goede omschrijvingen en specificaties! Helaas duurt het een beetje lang om antwoord te krijgen op de mail.

Snel geleverd en werkt prima

Prima super snelle levering

Had voor mijn afzuig kap een verloop nodig besteld en de volgende dag al in huis echt top

Prima op tijd geleverd

snel en goed geleverd

top

Goede kwaliteit

Prima kwaliteit

Goede en snelle levering van de bestelde producten

Alles netjes geregeld, zoals aangegeven op de website

Prima geregeld

Eenvoudig bestellen en betalen. Compleet. Levering goed te volgen.

Gewoon goed

Heel makkelijk te doen goede uit leg

21 Boylestraat C

Ede 6718XM