perfekt

het bestelde terugslagklep werkt perfekt

zeer goed

Zeer goed en behulpzaam

Zeer snelle levering. Top!!

Uitstekende ventilator

Makkelijk te installeren en makkelijk in te stellen. Erg stille ventilator.

Vriendelijk en deskundig advies

Vriendelijke en deskundige medewerker die ons door het bestelproces geholpen heeft. Alleen jammer dat de artikelen niet durect verzonden zijn waardoor er 2 dagen vertraging zat in de levering. Volgende dag in huis klopt dus niet helemaal. De ventilatiebuizen zijn wel van goede kwaliteit.

Goede webshop voor ventilatie producten

Overzichtelijke webshop, goede producten en snelle, goedverpakte levering.

Geheel volgens verwachting, prima

Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden, vlotte bezorging en netjes verpakt. Helemaal goed.

Groot assortiment en goede snelle service

Ik koop sinds jaren mijn materialen bij ventilatieshop. Vrijwel de enige in zijn soort die én een groot assortiment heeft én daarnaast een snelle levering hanteert zonder verzendkosten. Zeker omdat ik klantgericht bestel, is dat voor mij de uitkomst.

Netjes en professioneel

heldere webside aflevering zeer correct

zeer goed levering binnen gesteldevtijd dank

Heel snel geregeld

Leuke partij om daar daar te bestellen

voldoet ruim aan verwachting

Tevreden met ventilator, voldoet aan beschrijving. Snel en netjes geleverd

Slechte levering

Woensdagavond Spullen besteld. Dit zou de volgende dag savonds bezorgd worden. Tot op heden niets ontvangen ( zondag ) het is zelfs nog niet verstuurd.

Niets op aan te merken

Gewoon goed.

Alles in huis

De Ventilatieshop heeft alles in en en leverd snel. TOP!!

Duidelijk en snel

Mede dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik vlot en snel duidelijke informatie waar ik iets aan had en precies wist wanneer mijn pakketje zou binnenkomen

Superkwaliteit rooster Snel geleverd !

Via de webshop een gevelrooster besteld. Op de afgesproken datum netjes geleverd.

Goed en snel geleverd.

Zoals gewoonlijk weer goed en snel geleverd van kwalitatief goede producten voor een mooie prijs.

Goede levering, product viel wat tegen

Ik kocht een ventilator met wtw, 32bB Prima service en tijdig geleverd. Helaas schakelt het niet zonder tussenkomst van de afstandsbediening. Ook het geluid is harder dan opgegeven. Vooral het schakelen tussen blazen en zuigen maakt extra geluid en dat leidt af. Voor een concentratieplek (kantoor oid) zou ik deze ventilator niet aanbevelen. Terugsturen kan ook niet want hij is geïnstalleerd. Tip: Dit geluid/gebruik zou mogelijk extra in de omschrijving opgenomen kunnen worden.

geweldig

goede voorlichting correct

Ben goed geholpen.

Wat besteld is was binnen twee dagen geleverd. Een betrouwbare firma.

Snel geleverd mooi product

De luchtfilters er meteen ingezet frisse lucht door Ventilatieshop.com. Snel geleverd. Mvg, Job

Goed.

Duidelijk wat je koopt.

Bestelproces en voortgang kan niet beter

Super snelle levering

Meerder malen zonder problemen spullen gekocht. Goede webwinkel.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM