Zeer aan te bevelen

Goed overzichtelijk website. Prima beschrijving per product en goed advies op de website. Werd snel geleverd en paste precies. Installatie was snel geregeld. Goed product en dus een zeer tevreden klant.

Fantastische website

Goed.overzicht, duidelijke producten en was goedkoper dan elders!

snelle levering en uitstekend retour beleid

Schoolvoorbeeld van juiste materiaal op tijd af te leveren op correcte adres

Snel de beloofde kwaliteit geleverd

Makkelijk te plaatsen en geeft inderdaad en lager geluidsniveau

Heb deze geluidsdempers aangeschaft omdat we in de woonkamer soms gesprekken konden horen uit een andere ruimte die ook op het ventilatiesysteem is aangesloten. Na het plaatsen van de geluidsdempers in dit over. Erg tevreden mee dus!

Uitstekende service snel en adequaat. Mijn complimenten

Snel en netjes en zeer overzichtelijk en duidelijk wat er allemaal kan.

Had 2x een simpele luchtafzuiger nodig voor mijn hobby, kwam uit op een badkamer ventilator uit die voor mij voldoende zijn. Kwaliteit en prijs perfect voor waar ik het nodig heb. Ook de betaalmogelijkheden zijn prima!!!

goed gegaan na bestelling

oke

Volgens afspraak

Na een mailtje te sturen kreeg ik een mail terug met een goed advies. Gelijk het artikel besteld en een dag later al in huis. Prima service.

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Order wordt snel geleverd en zeer goed verpakt. Houden je ook per email goed op de hoogte.

Snelle levering, prima prijs

Een ventilator met timer gekocht voor de wc. Degelijk product, goed verpakt, en de prijs was tegenover andere shops prima .

Fijn en probleemloos geholpen

Nette en vriendelijke mensen aan de telefoon, meteen bereid om te helpen. Zonder probleem product kunnen omruilen en alles snel geregeld.

snelle , goede service

Ik vond wat ik zocht tegen een aantrekkelijke prijs . Bovendien is het snel bezorgd

Zeer informatieve website

De website geeft zoveel productinformatie, dat het kiezen van het juiste luchtventiel een fluitje van een cent bleek. Daarna werd het product, netjes verpakt, snel afgeleverd. Product is exact zoals beschreven en ben er heel blij mee!

Omruilen geen probleem

Goed.

Snelle service tevreden

Prijs kwaliteit is ok

Garantie fantastisch afgehandeld

Je hoopt dat een product lang mee zal gaan, maar gelukkig kreeg ik na een paar jaar binnen de garantieperiode gewoon een nieuwe ventilator toegestuurd. Top.

Snel en goed

Besteld, geleverd. Alles conform afbeeldingen.

Kwaliteit is goed, levering is heel snel en correct heel tevreden.

Mijn ervaring is heel goed had een verkeerd product besteld en ook de retour werd goed opgepakt en afgehandeld.

Snelle levering en duidelijke productomschrijving op de site

Duidelijke website, goede productomschrijving en zeer snelle levering.

Goede spullen voor een goede prijs en snelle levering

Fijne en duidelijke webshop

Snel en goed materiaal geleverd

Snelle levering Goed materiaal

Helemaal top

Hier hadden ze wel wat ik nodig had.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM