Produkt prima toegezegde levertijd ruimschoots niet gehaald

Prima product maar besteld voor volgende dag geleverd klopt niet. Ruim 2 dagen later nadat uk gebeld had. Niet fijn voor planning

Xxx

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Kwaliteit uitstekend

goede zaak, communicatie via contactformulier minder goed

Had nog extra roostertje nodig als aanvulling op eerdere bestelling. Via contactformulier over gemaild, niks gehoord, gebeld, mevrouw zei:"daar gaat het hoofdkantoor over", weer niks. Uiteindelijk maar opnieuw bestellijg geplaatst. Bezorgdienst is perfect.

Een mooie website bestellen en de volgende dag in huis zeer te vreden

Goede service en een ruime keuze

Altijd hoogwaardige producten

Zoals gewoonlijk hoogwaardige producten en prima service

Snel en correct

Snel en correct verlopen

heerlijk

Juist in deze tijd met alle lockdowns is het moeilijk om goed materiaal te verkrijgen. Bij de bouwmarkt wil je het zien en in handen hebben om zeker weten dat het het juiste materiaal is, bij d eventilatieshop is het gewoon goed! De Ventilatieshop levert gewoon goed professioneel materiaal voor een zeer redelijke prijs met een snelle service. Ventilatie weer gereed ondanks alle gesloten bouwmarkten met dank aan de uitgebreide en duidelijke site

Gewoon goed

Ik ben tevreden

Zie info hierover

Snel voor een goede orijs

Correcte en snelle levering top

Het was mijn 2e de aankoop vorig jaar 2021 had ik een wat grotere aankoop maar toen was ik uitermate tevreden over de telefonische uittleg

Keurige verpakking en op tijd bezorgt

Prima, super snelle levering Zeer tevreden.

De levering en verpakking kan niet beter. Zeer tevreden. En geen verzendkosten.

Aan alle verwachtingen voldaan

Snelle bezorging, goede kwaliteit, precies zoals je het het liefste hebt.

Foutloze service

Fijne site om materialen te bestellen. Alles is gemakkelijk te vinden. Ook komt de doos materialen compleet aan zodat je niets mist. Een goede controle binnen op de uitvoer naar buiten. Zeer tevreden over de levering en aangekochte producten.

TOPservice

ik heb mijn bestelling in delen ontvangen, er was 1 stuks niet mee genomen, na contact op hebben genomen is er supersnel een reactie gekomen vanuit ventilatieshop. Toppie, zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. gr Frank Dortmans

prima . De aflevering op de doorgegeven tijd ontvangen,

Primq .de aflevering op de doorgegeven tijd otvangen

Uitstekend bedrijf!

Goed assortiment, goede prijzen, snelle levering en uitstekende afterservice!

Prima website

Duidelijke website, scherpe prijzen en een snelle levering. wat wenst een mens nog meer?

Geen correcte afhandeling

Wij hebben besteld op vrijdag en het rooster zou op maandag geleverd worden. Op woensdag was er nog geen rooster en zijn we gaan bellen. Er was iets fout gegaan. Dat kan en excuses aangenomen. Daarna volgt een mail dat het product niet op voorraad was. Vreemd… op de site staat wel op voorraad. Vervolgens wordt het product een dag later bezorgd. Jammer dat dit zo moet gaan.

Product kapot geleverd

Vorige week bleek mijn product kapot geleverd te zijn, direct een mail gestuurd met de vraag voor een oplossing, maar nog steeds geen reactie gehad. Niet aan te bevelen dus.

Waar voor je geld.

Goed vindbaar op de site,makkelijk om te bestellen, betalen en uiteraard de levering snel gegaan.

Professioneel in een woord

Duidelijke website goed te bestellen. Goede afhandeling.

Online bestelt en netjes op de afgesproken datum geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM