Slechte levering & terugkoppeling

Op 23 december heb ik een ventilator + schakelaar besteld. Deze zou de volgende dag binnenkomen maar er kwam niks. Misschien logisch dacht ik ivm vakantie, maar de maandag daarop nog steeds niks. Daarom dinsdag contact opgenomen en bleek dat deze order dus niet in actie was gezet. De onderdelen zijn alsnog verzonden en kwam netjes een dag later aan. Althans dat dacht ik: De schakelaar met aansluitsnoer ontbrak. Vervolgens heb ik weer contact opgenomen en ook de schakelaar werd verzonden en kwam een dag later aan. Bij de schakelaar hoort ook een stekker / aansluitsnoer. Maar deze ontbrak ook. Deze week (dinsdag) wederom contact gezocht en ik zou worden teruggebeld. Inmiddels 2 dagen verder en geen enkele reactie. Kortom: Voor mij een opeenstapeling van negatieve punten en zou daarom deze shop niet aanbevelen.

Snel compleet

Gewoon goed en snel zoals verwacht

Prima toevoerventiel en snel geleverd

9 toevoerventielen besteld, goede toevoerventielen voor een goede prijs en super snel geleverd

Prima levering!

Ventilatieroosters netjes ingepakt en onbeschadigd aangekomen. Levering duurde wel een paar dagen langer, dan beloofd, maar het was kerstvakantie, dus begrip daarvoor.

Verkeerd geleverd en slecht geholpen

Verkeerde product geleverd gekregen. Hierover een bericht via de website geplaatst. Geen enkele redactie op gekregen. Na 10 dagen gebeld, moest foto's sturen van het verkeerde product en ik zou een retour formulier ontvangen. Ook geen reactie op gekregen. Na 3 dagen weer gebeld. Bleek dat de foto's niet nodig waren en dat ik het zelf kon terug sturen. Al met al heel veel gedoe voor een fout die jullie zelf gemaakt hebben. Nu een nieuwe order geplaatst en ben in de hoop dat het nu wel goed gaat en ik mijn geldt van de verkeerde levering terug krijg. Tot nu toe helaas nog een dikke onvoldoende.

snel en professioneel

Ik had genoeg bedenkt tijd om goed na te denken.

Gewoon weer goed geregeld allemaal

Vandaag besteld morgen in huis, dat is hoe het moet gaan en dus ook zo gaat. Het product is exact zoals de website het aan geeft. En de prijs die is zeer concurrerend. In een zin: Gewoon weer goed geregeld allemaal

Volgens verwachting

De ventilator is daags na bestelling geleverd en snel geïnstalleerd. Alles werkt weer naar behoren. Door een extra korting was ik ook nog eens goedkoper uit!

correcte heer aan de telefoon met prima advies

ik was op zoek naar ventilatie strips van 2 meter. Ik werd door de medewerker aan de telefoon goed geadviseerd over alternatieven en levertijden. Ik heb de strips besteld en deze zijn door u netjes opgestuurd en afgeleverd. Dank voor de goede uitleg. groetend, john erens

Uitgebreid assortiment en snel geleverd.

Ik heb smorgens mijn flens besteld en had hem savonds al binnen. Super snel. Bedankt

Prima product op tijd geleverd

alles goed ingepakt e goed binnen gekomen

je krijgt wat je besteld dus goed

Schappelijke prijzen en vlotte levering

28 december bestelling geplaatst en de volgende dag werd het verzonden.

voldoende

De levering van de bestelling was langer dan het staat op de website. Een klein deel van de ventilatie kanaal was beschadigt, maar voor mijn project was nog ok te gebruiken.

Goed product, beschrijving klopt volledig met praktijk. Snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Het product dat ik ontvangen heb is conform productspecificatie.

Mijn ervaring

Snel geleverd en goede kwaliteit

Super snelle levering en een top product voor de prijs

Bij de ventilator zat een standaard onduidelijke gebruiksaanwijzing van vele pagina's. De ventilatieshop heeft er een super duidelijke instructie bijgesloten op 1 A4tje. Werkt prima. De terugslagklep is super degelijk en geruisloos in metaal uitgevoerd. Zelf had ik de verkeerde maat besteld, binnen 1 dag de goede maat geleverd en gratis de verkeerd bestelde retour!

Snelle levering , goed product

Levering van prima product alleen de terugslagklep schoof te ver in de klep en blokkeerde daardoor. Na wat knutselwerk toch gelukt alles te laten werken/lucht te laten stromen.

Best aardig, maar niet alle beloftes zijn nagekomen

Er is veel op coorraad en goed te vinden. Bestelling verloopt ook prima, maar dan kom je bij de levering. De bestelling zou de volgende dag geleverd worden en ik zou op de hoogte gehouden worden van de status. De volgende morgen nog niets gehoord, dus maar even bellen. De bestelling was nog niet verwerkt in het magazijn, dus de levering zou die dag niet komen. Wanneer wel? Dat kan niemand mij vertellen. Het is druk in het magazijn en anders kan ik de bestelling voor je annuleren. WAT heb ik daar nu aan! Dan heb ik nog steeds niet de beloofde materialen en jullie beloven op de site toch dat je de volgende dag levert en dat je de klant op de hoogte houdt van de levering. Uiteindelijk is het een dag later geleverd, nog steeds zonder meldingen, dus gelukkig waren we ter plaatse. Het zou toch fijn zijn als webshops hun beloftes eens gingen aanpassen aan wat ze werkelijk kunnen waarmaken, zodat wij dat ook kunnen!

Dikke 10

Paar keer een bestelling gedaan en allemaal snel en netjes geleverd. Ook 1 keer gebeld met een vraag over een product en deze vakkundig beantwoord gekregen. Heb nu de Duco silent ventilatie box in huis en hij is heel stil. Heb nog 2 flex dempers er tussen gedaan en het aanzuig geluid is met meer dan de helft verminderd!! . Ook het aansluiten en installeren van de afstandsbediening en vochtsensor ging heel makkelijk! Dit bedrijf en de Ducobox silent zeker een aanrader!!!

Snelle en goede levering

Goed verpakt en een retour snel geregeld!

Mooie zwarte ventilatieroosters!

Ze staan heel mooi in een donker groen plafond!

Uitgebreid assortiment, prima prijs/kwaliteit en snelle levering. Helemaal prima dus.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM