Toppie

Alles perfekt

Correct en snel, niets op aan te merken.

Levering conform afspraak.

Zeer snelle levering en hele goede communicatie over de levering

Duidelijke website, veel keuze en goede leveringstermijnen en opties.

Makkelijk te bestellen, levering mooi vlot en het bevestigen is eenvoudig. Kortom, prima.

Overzichtelijke site, mooie prijzen en snelle levering. TOP

Goed voor elkaar

Alles aanwezig wat er bij hoort te zijn

Prima ventilator en snelle levering

Eenvoudig installeren en hij werkt goed

uitstekend

Snel, mooi product,

Verwerking van de order was slecht, zeer late levering, producten waren oké

Bestelling op vrijdag gedaan, op de website staat: "Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd". Aan het eind van de bestelling konden we helaas alleen kiezen voor levering op dinsdag of maandagavond (dit is niet volgens de belofte van levering de volgende dag). Omdat dinsdag de klus ging starten, gekozen voor de maandagavondlevering. Hele maandagavond zitten wachten, maar geen levering ontvangen, klus gestart zonder de juiste spullen in huis, aannemer heeft extra kosten gemaakt om de klus met andere spullen te klaren. Op donderdag gebeld, medewerker zag dat de order niet verwerkt was (hij zei: misschien is er iets niet op voorraad? U wordt terug gebeld). Op vrijdag kregen we de volgende mail: "Uw bestelling is niet goed doorgevoerd in ons systeem. Wij zullen deze vandaag de deur uit doen zodat deze uiterlijk maandag word geleverd." Uiteindelijk kwam de bestelling op maandag (= een week te laat) binnen en kon deze gelijk retour omdat hij inmiddels niet meer nodig was. Slechte zaak dat de administratie blijkbaar niet goed is geautomatiseerd zodat bestellingen blijven hangen. De spullen waren voor zover we konden zien wel oké.

Goed geregeld

Goed geregeld zoals het hoort

Snelle levering duidelijke website

Een van weinige websites waar het echt zo is dat het de volgende dag geleverd wordt.

Prima advies, ervaring en levering

Telefonisch goed voorgelicht en geholpen met de te bestellen artikelen. Uitlevering is goed gegaan, ook waren een paar artikelen niet op voorraad

snelle leveringen en veel materialen

Goede materiaalsoorten en snelle levering hiervan Top. ga zo door

Goed geholpen

Bestelling niet compleet, na tel en mailcontact netjes hersteld

Duidelijke site en snelle en correcte levering

Product was makkelijk te vinden en te bestellen. Was inderdaad binnen 1 dag geleverd. Product werkt zoals beschreven en was makkelijk te monteren met bijgeleverde instructie.

Fantastische service en alle spullen onder 1 dak

Meedenkende mensen met service zoals het hoort. Hierdoor klussen op tijd af kunnen krijgen. Echte specialisten op ventilatie gebied.

Top rooster !!!

Een mooi compact metalen rooster tegen een scherpe prijs.

Gewoon zoals altijd super snel

Ik koop al jaren producten bij hun Snel mail contact indien nodig Geen problemen

Snel en compleet geleverd!

De gehele bestelling is snel geleverd.

Besteld en ik had hem al een dag later thuis

Snelle levering! SCHERPE PRIJS! mooi product

Prima bedrijf!

snel en duidelijk.

ruim assortiment, snel geleverd

Op zoek naar een gevelkap in de juiste maat, kwam ik bij ventilatieshop.com uit. Product was makkelijk vindbaar, er was genoeg informatie te lezen over het product en bestellen ging erg snel. Volgens afspraak werd het product heel snel geleverd.

prima leverancier, kan ik aanraden

snelle levering voor goede prijs. echt een aanrader.

Makkelijk en snel

Snel gevonden wat zocht en snel geleverd. Goede ervaring.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM