Verwerking van de order was slecht, zeer late levering, producten waren oké
Bestelling op vrijdag gedaan, op de website staat: "Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd". Aan het eind van de bestelling konden we helaas alleen kiezen voor levering op dinsdag of maandagavond (dit is niet volgens de belofte van levering de volgende dag). Omdat dinsdag de klus ging starten, gekozen voor de maandagavondlevering. Hele maandagavond zitten wachten, maar geen levering ontvangen, klus gestart zonder de juiste spullen in huis, aannemer heeft extra kosten gemaakt om de klus met andere spullen te klaren. Op donderdag gebeld, medewerker zag dat de order niet verwerkt was (hij zei: misschien is er iets niet op voorraad? U wordt terug gebeld). Op vrijdag kregen we de volgende mail: "Uw bestelling is niet goed doorgevoerd in ons systeem. Wij zullen deze vandaag de deur uit doen zodat deze uiterlijk maandag word geleverd." Uiteindelijk kwam de bestelling op maandag (= een week te laat) binnen en kon deze gelijk retour omdat hij inmiddels niet meer nodig was.
Slechte zaak dat de administratie blijkbaar niet goed is geautomatiseerd zodat bestellingen blijven hangen.
De spullen waren voor zover we konden zien wel oké.