Uitstekende service

Niet de eerste keer dat ik hier besteld heb. Duidelijke website, eenvoudig bestellen. En als er iets verkeerd gaat, wordt dat zonder probleem adequaat opgelost.

Erg slecht heb mijn spullen nog steeds na bijna 14 dagen

Als belt wordt je niet terug gebeld tot bijna 8 x aantoe Zit nu hier met een halve levering waar ik niets meer aan heb kon hem niet annuleren Waren hem zogenaamd al aan het klaar maken Allemaal zeer slecht wie je aan de telefoon krijgt kan niets voor je doen. Ze blijven wel vriendelijk maar daar heb je niets aan Geen aanrader als je iets snel moet hebben

Probleem prima opgelost

Pakket kwijt bij de transporteur na een paar mails hebben ze een compleet nieuw pakket opgestuurd. Probleem dus goed opgelost hoop wel dat het verloren pakket weer retour is bij de afzender.

goede service

Goede webshop, veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gunstig geprijsd, snelle levering

Op tijd geleverd er B de gebruiksaanwijzing is ook duidelijk top

Helemaal top!

Duidelijk en heldere website waar het vervolgens makkelijk navigeren is.

Gezocht op de site en gezocht op de maat van "de uitlaat" van de afzuigkap. Gevonden, besteld en binnen de afgesproken tijd thuis ontvangen! en zelf kunnen monteren en het functioneert goed dus al met al is de missie geslaagd!

Zeer snelle verzending, product zoals omschreven.

Ventilatierooster ziet er prima en solide uit. Hangt nog niet omdat er eerst nog iets aan de muur moet gebeuren.

Uitstekend geregeld.

Snelle levering en goed product.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen bij vragen goed geholpen en snel geleverd kortom prisma om daar te bestellen

Snelle service en afhandeling

Bestellen van de spullen ging soepel, de informatie op de website is gedetailleerd genoeg. Levering gebeurde snel. Bij mijn grote bestelling was er slechts één onderdeel beschadigd tijdens transport en die kon zonder problemen retour. De spullen die ik zelf verkeerd had besteld konden kosteloos retour gestuurd worden. Dit retourproces is duidelijk en eenvoudig. De verwerking van deze retourzending was ook snel gebeurd!

Schimmel is weg uit de badkamer

Wij hadden erg veel last van schimmel in de badkamer maar met deze fan is de ruimte zo droog en de schimmel blijft nu weg. Ook doordat er natuurlijke luchtstroom door de fan kan zonder dat hij aanstaat.

Snelle verzending en goede prijs

Verzending is vlot verlopen en de artikelen (flexibele aluminiumbuizen) waren goed geprijsd.

Supergoed

Snelgeleverd en goede kwaliteit en makkelijk om zelf te monteren.

Top !

Goed....goeie internet site. Goed uitgelegd

Het is niet mogelijk om bepaalde maten van roosters te bestellen, deze staan wel vermeldt in de tabellen. Daarbij is er geen melding van dat deze niet leverbaar zijn. Heb proberen te bellen maar geen response.

Scherpe prijzen en een super snelle levering zoals altijd. Alles wat ik nodig had zit in het assortiment en alles is op voorraad.

Veel keuze, snel geleverd, uitstekende kwaliteit.

Terugslagklep

Duidelijke maten en snel geleverd

Blij met deze aankoop.

Perfecte service. Snel geleverd.

Prettig

Had een verkeerd artikel besteld. Kon hem gratis retourneren, en nieuwe artikelen werd gratis verzonden. Oude artikel binnen een week, gecrediteerd. Service zoals je verwacht !!

Prima bezorging

Produkten prima in orde en op tijd bezorgd. Goede service. Aan te raden !

Snel

Snel en netjes ingepakt Goedkoopste

goede spullen voor een leuke prijs

goed overzicht op de website van wat je besteld /nodig hebt

21 Boylestraat C

Ede 6718XM