Geweldig assortiment en snel geleverd!

Na het plaatsen van eerste bestelling had ik een paar dingen vergeten. Via klantenservice snel opgelost en in dezelfde zending geleverd. Top service.

bied logistiek aan die je kan waarmaken

deze review heb ik aangepast op verzoek van ventilatieshop en heb 5 i.p.v. 4 gegeven omdat ze in ieder geval gereageerd hebben. ze geven aan dat zij optijd aan vervoerder geleverd hebben. ik hoop maar dat ze aan de vervoerder ook uitgelegd hebben dat niet leveren conform afspraak geen optie is, jaren zelf in dagblad distributie gezeten en weet dus ook dat same day delivery een hele opgave is maar absoluut haalbaar. orginele revieuw; site is prima, producten prima, prijsstelling oke. Maar als je same day delivery verkoopt moet je dat ook nakomen. Helaas gaat het hier mis. Rond 04:00 uur besteld dan zou je 22:00 uur toch moeten kunnen waarmaken Ede - Maarssen is geen wereldreis. Beter kan je het dan niet aanbieden.

Goede kwaliteit snel geleverd

Ik had de bestelling de volgende dag al in huis. Netjes en degelijk ingepakt. Materiaal was top kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan de site alleen maar aanbevelen.

Overzichtelijke webwinkel en snelle levering, TOP dus

Ik ben zeer tevreden.

Alles was op tijd.

Perfect geregeld

Bestelling volgende dag binnen conform afspraak. Perfect verzorgd.

Prima producten voor een mooie prijs

Bestelling en levering zijn vlot verlopen. Tevreden met de aangekochte producten en voor een mooie prijs.

Gedaan wat er is toegezegd

Product besteld op 29 december en ondanks de drukke periode werd het op 31 december bezorgt. Geheel compleet met alle bestelde extra's gewoon goed.

Goed advies en levering conform afspraak

Telefonisch advies was prima en levering conform afspraak. Helaas was de flexibele ventilatiestanden niet voorradig zodat ik het ventilatie systeem nog niet kon afmaken.

super

uitstekende service en snelle levering, gewoon top!

Zeer goed geholpen.

Ik heb goed advies gekregen over welk product ik nodig had. Het artikel werd snel geleverd en was eenvoudig te installeren.

Snelle en correct.

Producten zijn snel en correct geleverd. Alles was netjes ingepakt en verpakt. Doos netjes afgevuld met luchtzakken zodat niet alle producten door de doos heen schuiven en kunnen beschadigen.

Tevreden over levering en product

Snelle levering en kwaliteitsproduct

Op 30 december besteld en de volgende dag in huis. Degelijk verpakt, de ventilator voldoet aan onze verwachtingen en oogt modern en strak.

Snelle levering van prima functionerend toestel

De materialen en de levering van de producten is geweldig

Snelle verzending

Binnen 1 dag in huis

Super snel geregeld

Afzuiging nodig voor badkamer, snel gevonden bij jullie. En mooi voor de kerstdagen nog in huis.

goed telefonisch service

alleen jammer dat je geen telefonische bestelling kan plaatsen

snel en correct geleverd

snel geregeld

super

Een fijne overzichtelijke site, de artikelen worden goed omschreven, en de artikelen komen precies overeen met de foto's. En de levering is ook super. Zoals afgesproken. Paula

Beloven is nakomen

Bestelling zelfde dag geleverd is beloofd, echter niet waar de volgende dag om 21.00 uur s’avonds pas geleverd. Doe geen beloftes als je ze toch niet na kunt komen

Goed geregeld en snel

goede en duidelijke webshop en snelle levering

x

Super service

Site is makkelijk te begrijpen. Veel uitleg en goede suggesties om dingen bij te bestellen. Toch nog een vraag via email. Antwoord duidelijk en vakkundig. Telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM