De timerfunctie van de ventilator werkt niet

Goede snelle levering. Prijzig voor wat het is. De timerfunctie van de ventilator werkt niet. Zou de hele handel dus weer los moeten halen en retour sturen en wachten op reparatie of een nieuwe etc. Daar heb ik dan weer geen zin in, maar wel irritant dat je iets nieuws koopt en betaalt voor een functie welke niet blijkt te werken.

Naar verwachting

Keurig verpakt geleverd. Product goed omschreven zodat de juiste keuze gemaakt kon worden.

Goed en snel

Wat ik zeg. Goed apparaat en snel geleverd.

Ruime sortering in webshop en zeer snelle levering.

Na bestelling op afspraak de volgende dag geleverd. Top!

Prima product

Levering en product zoals verwacht

Eenvoudig te plaatsen met de bij geleverde mal. Mooie deur ventilatie rooster.

Snel en goed afgeleverd Doet wat het moet doen Een aanrader om hier te bestellen

Voldoet volledig aan mijn wens

Het ventilatierooster voldoet volledig aan onze wensen. Het houdt klucht buiten en zorgt ervoor dat de afzuigkap beter zijn werk kan doen.

Goed en vlot geleverd, zelfs in deze tijd!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke webshop, Ruime keuze en goede producten! Goed bedrijf met nette prijzen , Zou ik iedereen aanbevelen.

Gewoon zo je het wil hebben

Besteld wat ik wilde hebben en keurig netjes ontvangen

Zeer snel geleverd en goed verpakt

Zeer snel geleverd en goed verpakt

correct en vloot levering

goede site en producten overzichtelijk vermeld. Nadat je de bestelling hebt gedaan wordt er snel uit voorraad geleverd. Aanbeveling waard

Ik heb een paar keer wat besteld en optijd bezorgd, 1 keer het verkeerde besteld en net jas optijd het geld weer terug gestort

Matig

De levering van mijn producten liep niet naar wens en moest hier 2 x over bellen. Verder prima afgehandeld. De website suggereert dat de levering binnen 24 uur is, echter blijft het vaag of dit zo is helaas.

Snel en netjes geleverd

Vraagje vooraf via E-mail werd snel op geantwoord en daarna producten netjes geleverd.

Snelle levering van een goed product.

Niets ontvangen

Op 22-12 spullen besteld die op 23-12 verzonden zijn met PostNL maar tot op heden niets ontvangen. Jammer

Top en goed geïnformeerd

Na het het zoeken op internet heb ik telefonisch informatie opgevraagd en gekregen. De bestelling is daarna volgens afspraak geleverd.

Goede webwinkel

Prima produkt!

Na telefonisch contact een duidelijke uitleg gekregen alvorens tot bestelling over te gaan.

Snel/compleet/goede prijs kwaliteitsverhouding

Levering binnen 2 dagen Top!

Prima bedrijf!

Via de Ventilatieshop heb ik een Centrale ventilatie-eenheid besteld bij Ventilatieshop.com. Levering was zeer vlot. Apparaat werkt perfect. Plaatsing en instalatie is super éénvoudig.

snelle levering en prima prijzen

Super snelle levering

De website is toegankelijk voor iedereen. Snelle service en levering. Hierbij wil ik 1 opmerking geven. Om voor de buitenkant een afdekplaat te kiezen, zou ik proberen op de website meerdere foto's te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Voor mij als leek zou, dit een beter inzicht geven hoe iets eruit komt te zien.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM