Goede servers en goede levering

Goede servers en snelle en goede levering

Zeer goed en snelle service

Het product was de volgende dag in huis, ondanks de kerstdrukte. En zelfs een belletje van de klantenservice dat het op een andere locatie was geleverd. Top!

Topn

Top bedrijf snelle levering en niet duur .

Snel en correct geleverd

Geweldig, binnen 24 uur geleverd.

Goed geregeld

De ventilatoren die ik bestelde qaren op voorraad echter de buis niet deze laten vervallen zonder probleem

Super Snel en prima verpakt geleverd

Snel geleverd. Keurig verpakt. Makkelijk aan te sluiten. Werkt heel goed. Douche is 75% minder vochtig. Redelijk stil.

Duidelijke site waar je veel informatie vind over je product. Als je vragen hebt worden deze snel beantwoord. Ook kreeg ik bij mijn product een extra installatie handleiding wat voor meer duidelijkheid zorgde. In de toekomst zal ik zeker weer iets bestellen bij ventilatieshop.com

Supersnelle service en levering

Supersnelle service en levering

Snelle betrouwbare levering

Ondanks alle drukte is de bezorging zowel per Post als wel met eigen vervoer van ventilatieshop (i.v.m. grote van pakket) op tijd gedaan. Materiaal was zoals op de website van goede kwaliteit en er we zeer makkelijk mee te werken. Een echte aanrader.

Snel geleverd en kon snel het apparaat installeren.

Perfect afgeleverd en geen rompslomp.

Snelle levering i.v.m. netjes afgehandeld, top.

Prima materiaal en prima service

makkelijk bestellen, snel bezorgd

makkelijke site, en snelle levering.

goede service, prima prijs

goede ervaring met het bestellen en leveren van ventilatiemateriaal. helaas hadden wij iets verkeerd besteld, dat was geen probleem, dat mocht retour gestuurd worden.

In een dag een enorme doos met isolatie

Armacell bijna nergens te krijgen. Hier was er nog wel een meter te koop. Prompt gelevert in een ruime doos.

besteld kwam op tijd binnen perfect

duidelijke website snel gevonden

Direct geleverd volgens afspraak

Goede levering,geleverd wat ik besteld had.

Duidelijk te vinden en snelle levering!

Website erg duidelijk en hele snelle levering

Snelle levering en goed product

Onze badkamerventilator ging kapot. Maar dankzij Ventilatorshop heel snel een nieuwe geleverd gekregen. Top!

Supper

Supper

Artikel voldeed niet aan mijn verwachting. Zonder problemen gewoon gratis terug kunnen sturen.

Uitstekende service

Ondanks goede voorlichting had ik toch verkeerd besteld, per abuis mechanische ventilatie zonder vochtsensor gekozen. Omruilen verliep soepel.

goede service

Ik kreeg een verkeerd product toegestuurd. Dit werd zeer goed opgelost Prima

Álles netjes en op tijd geleverd

Snel en netjes gelverd voor een goede prijs

21 Boylestraat C

Ede 6718XM