snel bezorgd

snel bezorgd

fantastisch in één woord .

supersnelle levering en exact volgens afspraak , tot 2x toe binnen de 24 uur ; geweldig.

goed product en snel geleverd

snel geleverd

Snel en goed geleverd

Netjes, goede service, goede prijs.

prima prijs-kwaliteitsverhouding

De bestelde spullen waren op tijd geleverd. Overzichtelijke website.

zeer goede en duidelijke webshop

Veel keuze in elke prijsklasse, snelle verwerking, snelle levering. Om 18.00 uur besteld,volgende dag 19.00 uur thuis afgeleverd. Heel goed aan te bevelen

Top product, goede service, vlotte levering, zeer tevreden.

Goede service en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering.

snel geholpen nadat mijn badkamerventilator kapot ging

Mijn badkamerventilator ging onverwachts kapot. Na even zoeken op internet direct een vervangend exemplaar gevonden, besteld en een dag later al in huis.

Snel geleverd en werkt prima

Hiervoor een Bluetooth ventilator gehad welke net 1, 5 jaar meeging, nu afwachten hoe deze het gaat doen

Zeer uitgebreide en informatieve site!

Makkelijke manier van bestellen en snelle levering. Super!

Buisventilator gekocht

Ben zeer tevreden met dit produkt

Goed en snel

Dezelfde dag geleverd en prima conform bestelling. Netjes en overzichtelijk

Snelle reactie na één telefoontje, super.

?

Tevreden over het product

Tevreden over product en levering

Snel geleverd prima verpakt

Snel geleverd prima verpakt

Beloftes worden nagekomen

Snelle levering van kwaliteitsproducten

goed geholpen met duidelijke website

omdat op de verschillende sites de totale diameter en de buisdiamter door elkaar gehaald worden bestelde ik het verkeerde ventilatieventiel. Retour aangevraagd en opnieuw, nu de juiste, besteld. Deze kwam de dag erop al weer binnen. Retour teruggestuurd en de ontbangst werd netjes bevestigd. Ook de terugbetaling ging vlot. Al bij al: een prima ervaring

Snelle levering op maat gemaakt rooster

Heb nu alle roosters voor mijn Brinks warme lucht verwarming bij jullie kunnen bestellen. Snelle levering en value for monney.

Goede en correcte levering

Helaas één stugge medewerker die weinig tot geen service -en medewerking wilde verlenen bij de bestelling. Na contact met Stephanie verliep alles perfect, zoals ik van uw bedrijf gewend ben. Correcte informatie, verwerking en levering. Jammer dat één medewerker uw bedrijf zo'n negatieve uitstraling kan geven. Vr. Gr. Leo Wijler Tel.; 070 3030180 Mobiel: 06 22 406060

Helemaal volgens verwachting

Alles naadloos passend en in overeenstemming met de ruimte.

Mooie luchtroosters.

Goed geholpen door serviceafdeling. Helaas duurde de levering wat langer door Covid gebeuren. Overmacht!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM