Prima design ventiel

Plafond design ventielen gekocht. De site was overzichtelijk, producten gedetailleerd weergegeven. Verzending snel. Prijs concurrerend. Een aanrader.

Top, voorraad en nette prijzen

Na verschillende websites bezocht te hebben voor Nedco ventilatie buizen, werd ik bij ventilatieshop erg enthousiast!

top service

Allesd keurig in één doos de volgende dag geleverd en alles klopt.

Zeer snelle levering

Zeer goed product snelle levering en makkelijk te installeren

Goed, snel en voordelig

Datgene wat ik zocht snel gevonden. Website zit uitstekend in elkaar. Bestelling zonder problemen geregeld en ook snel, heel snel, bezorgd. Uitstekend verpakt. Kan niets anders dan lof uitspreken.

Goed geprijst en snel

Alles wat ik nodig had voor een goede prijs en snel geleverd.

Zoals het hoort: vlot, geen poespas, correct.

Zeer toegankelijke website, vlotte betaling, snelle levering tot in Frankrijk. De verpakking kon iets beter.

Correcte levering

Goede en snelle levering aanbeveling waardig.

Mijn badkamerventilator werkt perfect

Ik zocht een stille ventilator voor mijn badkamer om schimmelwerking tegen te gaan. Na plaatsing van nieuwe vochtwerende gipsplaten voor het plafond en installatie van de ventilator blijkt bijvoorbeeld de badkamerspiegel niet meer te beslaan. Of de schimmel nu voortaan wegblijft kan ik nog niet vaststellen, dat kan pas na een langere tijd. In ieder geval voldoet de ventilator al aan mijn wensen. Stil met voldoende zuigkracht en is mooi om te zien.

Positief

mooie roosters, netjes en snel geleverd

Goed product, wel iets te laat

De levering bleef eerst uit. Na telefonisch contact (wat erg vriendelijk en correct werd behandeld), is de bestelling snel in orde gemaakt. Zij hadden zelf toeleveringsproblemen, maar hebben het toch nog snel kunnen oplossen.

Video`s waren overduidelijk en geluid is te verwaarlozen.

Snelle levering van het juiste artikel.

Via dit kanaal is het geen ik nodig had de volgende dag bezorgd. Ook het juiste artikel.

makkelijk te bestellen en snelle levering

Gedeeltelijk tevreden.

Tijdens de blackfrijday dagen een bestelling geplaatst, 2 dagen later ontving ik een doos met wel 4 luchtzakjes, alles rammelde in de doos en heb samen met de bezorger terplekke de doos open gemaakt. Binnen de inhoud gecontroleerd, bleek 1 onderdeel verkeerd en de Armaflex zelfklevende isolatie 13mm ontbrak. hier over gebeld, en 2 dagen later het goede onderdeel keurig verpakt ontvangen, echter nu 2 weken later nog steeds het ontbrekende nog steeds niet ontvangen. inmiddels de zelfklevende isolatie maar lokaal gekocht. helaas dus niet zo'n beste ervaring.

Goed product en goede levering

Betrouwbaar en goed.Geen vijf sterren omdat de levering niet na één dag maar na twee dagen was.

Garantie item wordt vlot en netjes afgehandeld

Na één week geïnstalleerd te zijn was schuimrubber ring los gekomen. Er werd zelfs meegedacht door eerst een vervangend artikel op te sturen. Keurig afgehandeld.

Keurig netjes en op de afgesproken tijd geleverd, en met beoogde resultaat van het geleverde.

Perfecte service

De communicatie over mijn bestelling, de bezorging en de kwaliteit van het product was uitstekend

I received my order on time and without any missing

Website is very user friendly, I received my orders on time but still I didn't have chance to install the ventilator so no comment about they are working properly or not. Just one improvement point for you, I am located in Veldhoven and I wanted to get my order in place and also ask my question face to face but it was not accepted. It is better if your customer get their order directly from your place

Maken waar wat ze zeggen.

Snelle en correcte levering. Prima producten tegen schappelijke prijzen. Aanrader.

Prima bedrijf

Uitgebreide mogelijkheden om te kiezen. Snelle en correcte levering.

Dit is een hele persoonlijke mening (niet afgekocht)

Tot nu toe is mijn ervaring echt superieur. Ik heb een vlinderklep met motorstoel en de bijbehorende regel motor besteld ik had het een dag later binnen. De qualiteit/ prijs verhouding is 100%, ik oordeel de ventilatieshop echt met een 10. En nogmaals dit is geen afgekochte review maar een oprechte. Groet, Toni Maurits.

Drive voor een tevreden klant

Hebben er allles aan gedaan om mee een “probleem” op te lossen, met niet meteen een commerciële doelstelling, maar een tevreden klant voor op stellen.

Groot aanbod, goede prijs en snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM