Plafond design ventielen gekocht. De site was overzichtelijk, producten gedetailleerd weergegeven. Verzending snel. Prijs concurrerend. Een aanrader.
Na verschillende websites bezocht te hebben voor Nedco ventilatie buizen, werd ik bij ventilatieshop erg enthousiast!
Allesd keurig in één doos de volgende dag geleverd en alles klopt.
Zeer goed product snelle levering en makkelijk te installeren
Datgene wat ik zocht snel gevonden. Website zit uitstekend in elkaar. Bestelling zonder problemen geregeld en ook snel, heel snel, bezorgd. Uitstekend verpakt. Kan niets anders dan lof uitspreken.
Alles wat ik nodig had voor een goede prijs en snel geleverd.
Zeer toegankelijke website, vlotte betaling, snelle levering tot in Frankrijk. De verpakking kon iets beter.
Goede en snelle levering aanbeveling waardig.
Ik zocht een stille ventilator voor mijn badkamer om schimmelwerking tegen te gaan. Na plaatsing van nieuwe vochtwerende gipsplaten voor het plafond en installatie van de ventilator blijkt bijvoorbeeld de badkamerspiegel niet meer te beslaan. Of de schimmel nu voortaan wegblijft kan ik nog niet vaststellen, dat kan pas na een langere tijd. In ieder geval voldoet de ventilator al aan mijn wensen. Stil met voldoende zuigkracht en is mooi om te zien.
mooie roosters, netjes en snel geleverd
De levering bleef eerst uit. Na telefonisch contact (wat erg vriendelijk en correct werd behandeld), is de bestelling snel in orde gemaakt. Zij hadden zelf toeleveringsproblemen, maar hebben het toch nog snel kunnen oplossen.
Beste Jan, Wat vervelend dat de verzending op zich heeft laten wachten. Nu moeten wij u eerlijk zeggen dat wij leveringsproblemen hebben gehad met het door u bestelde artikel. Waarbij het vaak verwacht werd om te versturen, maar uiteindelijk toch niet mogelijk was omdat het niet geleverd is. Ik zie dat het pakket uiteindelijk op 08-12 is verstuurd en u het pakket in goede orde heeft ontvangen. Bereikbaarheid zijn we druk mee bezig en zal in de toekomst verbeteren. Ook bedankt voor uw feedback. Wel erg fijn om te horen dat u het als vriendelijk heeft ervaren, hier streven wij naar. Oprechte excuses voor het verloop van het versturen van uw bestelling. Wij hopen dit in de toekomst te kunnen verbeteren.
Original review
De levering bleef uit. Op mijn account bleef de bestelling staan met de vermelding orderpicking. En verder gebeurde er niets. Na bellen is het alsnog in orde gemaakt. Bereikbaarheid via telefoon is ook matig (maar wel vriendelijk). Product is prima overigens.
Video`s waren overduidelijk en geluid is te verwaarlozen.
Via dit kanaal is het geen ik nodig had de volgende dag bezorgd. Ook het juiste artikel.
makkelijk te bestellen en snelle levering
Tijdens de blackfrijday dagen een bestelling geplaatst, 2 dagen later ontving ik een doos met wel 4 luchtzakjes, alles rammelde in de doos en heb samen met de bezorger terplekke de doos open gemaakt. Binnen de inhoud gecontroleerd, bleek 1 onderdeel verkeerd en de Armaflex zelfklevende isolatie 13mm ontbrak. hier over gebeld, en 2 dagen later het goede onderdeel keurig verpakt ontvangen, echter nu 2 weken later nog steeds het ontbrekende nog steeds niet ontvangen. inmiddels de zelfklevende isolatie maar lokaal gekocht. helaas dus niet zo'n beste ervaring.
Beste Johan, Wat vervelend dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen en een Manco heeft in de geleverde artikelen. Ik zie dat u inderdaad contact met ons heeft opgenomen over het verkeerd geleverde artikel op 27-11. Hier hebben wij helaas door drukte iets later op kunnen reageren en heeft mijn collega het juiste artikel hierbij direct voor u verstuurd. Helaas gebeurd het weleens dat er artikelen missen in het pakket, excuses hiervoor. Echter zie ik nergens een melding over het missende artikel Armaflex. Wij zijn hier dus nooit van op de hoogte gebracht en hebben hier helaas niet naar kunnen handelen. Ik zie dat u een meter Armaflex heeft besteld. Ook begrijp ik dat dit probleem zich al wel heeft opgelost voor u. Na deze melding zullen wij deze dan ook voor u crediteren. U kunt het aankoopbedrag van het missende artikel binnen enkele werkdagen op uw rekening verwachten onder naam van Multisafepay. Excuses voor het ongemak.
Betrouwbaar en goed.Geen vijf sterren omdat de levering niet na één dag maar na twee dagen was.
Na één week geïnstalleerd te zijn was schuimrubber ring los gekomen. Er werd zelfs meegedacht door eerst een vervangend artikel op te sturen. Keurig afgehandeld.
Keurig netjes en op de afgesproken tijd geleverd, en met beoogde resultaat van het geleverde.
De communicatie over mijn bestelling, de bezorging en de kwaliteit van het product was uitstekend
Website is very user friendly, I received my orders on time but still I didn't have chance to install the ventilator so no comment about they are working properly or not. Just one improvement point for you, I am located in Veldhoven and I wanted to get my order in place and also ask my question face to face but it was not accepted. It is better if your customer get their order directly from your place
Snelle en correcte levering. Prima producten tegen schappelijke prijzen. Aanrader.
Uitgebreide mogelijkheden om te kiezen. Snelle en correcte levering.
Tot nu toe is mijn ervaring echt superieur. Ik heb een vlinderklep met motorstoel en de bijbehorende regel motor besteld ik had het een dag later binnen. De qualiteit/ prijs verhouding is 100%, ik oordeel de ventilatieshop echt met een 10. En nogmaals dit is geen afgekochte review maar een oprechte. Groet, Toni Maurits.
Hebben er allles aan gedaan om mee een “probleem” op te lossen, met niet meteen een commerciële doelstelling, maar een tevreden klant voor op stellen.
Groot aanbod, goede prijs en snelle levering