Ziet er goed uit en netjes geleverd.

Het product ziet er top uit. Alleen nog niet in gebruik, daar de verbouwing gestaakt is

Zeer snelle oplossingen

Je merkt het direct of een site of organisatie wel of niet werkt. Dat zit bij jullie wel goed.

snel en goed geholpen

na bestelling product snel in huis top.

top!

was goed geregeld

Prima ervaring:-)

Het juiste product voor een scherpe prijs.

Mooi compact rooster en snel geleverd.

Het rooster valt door zijn compacte uiterlijk bijna onzichtbaar weg in de gevel. Levering was niets op aan te merken, snel en foutloos.

Goede produkten en uitgebreide deskundige informatie

Ik was op zoek naar een stille badkamerventilator met voldoende capaciteit en ben bij Ventilatieshop goed geslaagd.

Producten snel geleverd en goed verpakt

Ik had snel een stuk flexibel 125 nodig en deze kwam na 2 dagen al aan, top.

Goed produkt, snelle levering

Bestelling snel en vakkundig bezorgd en is ook precies zoals vermeld. IK ben zeer tevreden

Snelle levering en duidelijk montagevoorschrift!

Onze ventilator in de badkamer was plotseling stuk. Onmiddellijk een nieuwe besteld die de volgende dag werd geleverd. Direct gemonteerd en binnen een dag was het probleem verholpen.

Goede ervaring, werd direct op de hoogte gebracht dat een besteld artikel niet op voorraad was en dat de levering iets langer duurde. Op afgesproken datum alles geleverd gekregen echt perfect, hier kunnen andere webshops een voorbeeld aannemen.

Snelle en goed geleverd

De bestelling is snel en correct geleverd

super

besteld en direct volgende dag product voor afzuiging en super product zoals beschreven

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Keurig op tijd. Goed georganiseerd

Nette en duidelijk bedrijf.

Netjes behandeld en mensen denken mee.

Goed product

Goed product. Snel bezorgt.

Snelle correcte service Bij vragen korte snelle lijnen

Snelle levering. Wij hadden zelf een verkeerd artikel(maat) besteld. Na telefonisch overleg het juiste artikel kunnen bestellen. Goed advies, keurig retourbeleid.

Prima product , prima bezorgd

Goede site , duidelijk en prima afwikkeling en bezorging

Top product

1e keer hier wat besteld. Product voldoet exact aan de beschrijving en aan mijn wensen, snel geleverd!

Perfect!

Goede informatie vooraf over benodigd materiaal, zeer snelle levering!

Snelle service en kwaliteit

Snel, en goede service.