Beloofd wat ze zeiden en juiste goederen geleverd
Goede service snelle levering
Netjes en op tijd geleverd voor een prima prijs
Goed en snel geregeld!
Uitstekend mee gedacht en fijn advies.
Hele goede ervaring met de ventilatieshop, de producten zijn goed en hebben de juiste prijs ! De levering verliep ook ongelofelijk snel Gewoonweg top service, mijn dank hiervoor.
Heb naar de Ventilatieshop gebeld, de medewerker heeft mij het artikel nummer gegeven en dat was wat ik zocht. Gelijk besteld en de volgende dag in huis, kan niet beter.
Makkelijke website en de levering was snel geregeld.
Groot aanbod op de site, telefonisch goed, snel en duidelijk geholpen bij maken van keuze. Snelle degelijk verpakte levering. Functioneel product wat er ook nog netjes uit ziet.
Zeg wat je doet en doe wat je zegt.
Op black friday in de ochtend besteld en savonds in huis! Hier kunnen heel veel bedrijven niet aan tippen. Verder was de prijs prima en het product zat netjes verpakt. Hulde aan ventilatieshop.com en hun vervoerder trunkrs!
Goed product met duidelijke omschrijving en gebruiksaanwijzing en een snelle levering!
Helaas niet geneigd om mee te denken met de klant. Helaas product ontvangen dat niet werkt. Vervolgens communicatie via standaard mail en procedures. Daarna mail en telefoon contact over de afhandeling. Waarna product onaangekondigd is teruggestuurd met de mededeling dat het wel werkt. Via een slechte beoordeling op deze site wel een inhoudelijke reactie gekregen. Dat was positief en werd gewaardeerd. Uiteindelijk maak ik kosten omdat ik product geïnstalleerd heb gehad. Op basis van hun oordeel worden kosten in mindering gebracht. Terwijl de enige manier om het product te kunnen beoordelen of hij het goed is door het te installeren. Dit is erg vervelend.
Beste Jl Haisma, Wij zien u niet als lastige klant. Wij hebben zelfs in alle mogelijkheden met u meegedacht. Ook mag u de ventilator nog retourneren, ook wanneer deze niet meer als nieuw is en gemonteerd is geweest. Echter i.v.m. drukte hebben wij helaas niet de krachten om op het moment binnen een dag te reageren op uw mail. Ook telefonisch is het erg druk bij ons en daardoor lopen de wachttijden soms erg op. Wij zijn druk bezig om ons team uit te breiden zodat dit niet meer aan de orde is. Wij willen onze excuses aanbieden dat u hier ongemak van heeft ervaren. Verder zie ik dat wij uw ventilator direct onder garantie hebben teruggenomen. Deze is door ons op 24-11 ontvangen. Ruim binnen de 10 werkdagen hebben wij uw garantie verwerkt. De ventilator is door onze retourafdeling uitgebreid getest en geen defect aan ondervonden. Vandaar dat de ventilator dan ook weer retour is gestuurd naar u. Wij kunnen geen ventilator vervangen wanneer deze bij ons naar behoren werkt. Hierbij wordt er door mijn collega van de retourafdeling direct vermeld dat wanneer dit niet het geval is wij daar graag beeldmateriaal van ontvangen om zo met u mee te kijken en mee te denken aan een oplossing. Daarna heeft u contact met ons opgenomen omdat u het niet tevreden bent met de ventilator en u deze wilt retourneren. Hier is direct aangegeven dat uw ventilator zeker nog binnen de 30 dagen retourperiode valt en u deze zeker mag retourneren. Maar aangezien de ventilator gemonteerd is geweest kunnen wij u niet van te voren garanderen dat u het volledige aankoopbedrag van ons terugkrijgt. Dit heeft te maken met de staat waarin de ventilator door ons wordt ontvangen. Wanneer de ventilator als volledig nieuw het schap in geplaatst kan worden krijgt u uiteraard het volledige bedrag van ons terug. Wanneer dit niet mogelijk is door lichte beschadigingen krijgt u een kleine waardevermindering berekend. Wanneer de ventilator bij ons ontvangen wordt met flinke beschadigingen en missende onderdelen dan zal er een grotere waardevermindering plaatsvinden. Dit is dan ook de reden dat wij van te voren niet kunnen bepalen of er waardevermindering plaats gaat vinden of dan hoeveel dit zal zijn wanneer dit nodig is. Gemiddeld bedraagt een waardevermindering tussen 15 en 30%. Wij begrijpen dat het heel vervelend is en wellicht niet wat u heeft verwacht. Maar dit is van te voren helaas niet te bepalen en mijn collega heeft u hier enkel telefonisch voor willen waarschuwen dat dit een mogelijkheid is. Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor de drukte op onze klantenservice en de tijd die het soms kost om op mail te reageren en de wachtrijen aan de telefoon. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Original review
Totaal niet geneigd om mee te denken met de klant. Bij voorbaat sta je met 10-0 achter en voel ik me in de hoek gedrukt van 'lastige klant'. Ik krijg een product dat niet werkt. Ruim 5 dagen later dan op de website gemeld. Een vraag daarover wordt afgedaan met standaard mail (men leest het niet). Vervolgens gecommuniceerd over product dat niet werkt. Geen inhoudelijke reactie. Puur de procedure molen in. onaangekondigd product naar mij terug gestuurd. In mail allen ' geconstateerd dat product werkt'. En dat ik maar filmpje of foto moet maken....leg het maar bij de klant...erg frustrerend. Vervolgens weer telefonisch contact, verbinding verbreekt plots, wordt niet teruggebeld,...weer in een wachtrij....erg slecht. kreeg ik daar te horen dar er (bij normale retourzending) dat zij ede waardevermindering gaan bepalen.... retourmelding die ik overigens niet kan maken want heb al retour aangemaakt...waar ik vraag over en gesteld waar ik geen reactie op krijg. Alles lijkt erop dat principe is: geld is binnen, klant is niet belangrijk. Erg slecht....veel te verbeteren. ben overigens benieuwd wat hier mee gebeurt, zou dat graag willen weten want jullie vragen mij jullie te beoordelen. Dat neem ik serieus, ik maak daar tijd voor. Ben benieuwd of jullie bereid zijn hier tijd voor te maken. Eerlijk gezegd is mijn verwachting heel laag. Volgens mij is dit deel van de procedure: kijk eens hoe transparant wij zijn en hoe serieus wij de klant nemen...dat is iets dat je gewoon miet doen, niet in allerlei prodedures moet vatten. en als je dat niet wilt of kan....ook prima, doe herdaan gewoon niet en beperk je tot wat je wel kunt waarmaken.
Zie hierboven.
Alles dik voor elkaar hier. Dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen, ondanks dat er 1,5 meter ventilatiebuizen bij zaten, was een meevaller! Top!
unfortunately I could not make use of it because I ordered the wrong size.
Goed spul en snel geleverd
Eerst telefonisch advies gevraagd en goed geholpen. Na de bestelling ook de volgende dag in huis.
Snel geleverd. Als verassing rolmaat cadeau. Top!
Snel geleverd en goed verpakt.
Mijn bestelde producten werden netjes en goed ingepakt bezorgd. Producten voldoen aan mijn verwachtingen en zijn in goede verhouding met de prijs.
snelle levering en ook gemakkelijk bij terugsturen.
Voor de 2e keer hier wat besteld. Deze keer een tievoerventiel voor het plafond. Ziet er super strak en mooi uit. Zaterdags besteld en maandagavond gratis bezorgd. Netjes per mail op de hoogte gehouden. Ik ben super tevreden
Dag voor levering gebeld voor wat product informatie, deze werden juist beantwoord en spullen meteen bestel en keurig geleverd.
Een snelle verzending had ik zelf niet verwacht omdat er momenteel veel problemen zijn met leveringen van spullen.