goed snel

Goed hoor

Erg tevreden

Fijne website. Veel informatie. Had echter een technische vraag, hierin ben ik snel en duidelijk geholpen! Volgende keer bestel ik hier weer!

Gewoon zoals het hoort

Snelle levering, scherpe prijzen, overzichtelijke website gewoon een firma waar je graag zaken mee doet

Snel in huis, goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen

zie boven

Snelle levering, prima product

Door het grote assortiment het juiste overdruk rooster gevonden. Uitstekende prijs / prestatie verhouding. Bovendien de volgende dag al geleverd.

Geweldig bedrijf goede producten markt conform

Jullie hebben een mooi bedrijf met geweldige producten tegen marktconforme prijzen . Ook eventueel terug sturen goed heel goed . Het is helemaal tsjakka . Beveel jullie ook tekens aan .

Snelle afhandeling

Goede snelle service

goed, erg makkelijk

goede levering, bestel regelmatig, alleen maar lof , ben zeer tevreden.

No nonsens en heel gemakkelijk

Geen minpunten kunnen vinden. Snel, gemakkelijk en keurige levering

Het product wat ik nodig was voldeed zeer aan de verwachting cq eisen. De toerenregelaar RRB 100 is zeer geschikt om mijn 2 houtkachelventilatoren aan te sturen. De levering was snel en correct. Al met al ben ik zeer tevreden.

Alles klopt

Alles klopt

stipte levering en prima product

product is netjes verpakt en goed te verwerken.

Mooi aanbod en goede service.

Ventilatieshop heeft een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Producten zijn ook binnen no time geleverd. Top!

Ik zocht een ventilator en vond bij jullie een overzichtelijke website met aantrekkelijke prijzen. Tot mijn stomme verbazing bleek het mogelijk dat de ventilator dezelfde dag nog bezorgt kon worden. Ik had zoiets van ,mam,we zullen zien.Maar ,inderdaad binnen een dag was die bij ons thuis Daarbij had u er ook nog een rolmaat bij gedaan Top service,ik zal zeker jullie webshop aanbevelen en als ik weer iets nodig heb weet ik jullie te vinden Hartelijk dank Met vriendelijke groet Bernard Aukes

Snel, betaalbaar en kwalitatief goed

Ik was met spoed op zoek naar een betaalbare badkamer-ventilator. Na enkele minuten zoeken vond ik een passend model, strak en modern vormgegeven en voor een prijs waar ik bij andere shops niet eens de afdekplaat voor kon vinden.

Goed product en juiste levering

Mijn eerste ervaring met jullie is prima

Snelle en nette levering

De levering was snel en het pakket was netjes verpakt. Ook zat er nog een leuke verassing in het pakket, iets dat altijd van pas komt!

Goede service.

Duidelijke website. Goed advies. Snelle levering.

Prima ervaring

Goed ingepakt. Snel ontvangen.

Op tijd en correct

Alles goed en vlot binnen.

Goede kwaliteit

Vakkundig en snelle levering

Goede en duidelijke website en snelle levering en advies bij vragen

Goed geïnformeerd, snelle levering.

Telefonisch advies gevraagd voor luchtafvoer systeem voor de afzuigkap nieuwe keuken. Duidelijke website. Producten snel en netjes geleverd.

Goede en snelle service

Site goed overzichtelijk, makkelijk een bestelling te plaatsen. Scherpe prijzen! En snelle service wbt verzending! En een leuke attentie bijgevoegd aan de bestelling. Echt een aanrader!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM