goed geregeld

mooie afhandeling en niet duur.

Duidelijke site, en snelle levering , dezelfde dag mijn product binnen met duidelijke omschrijving

Mooie duidelijke site met alle informatie voorhanden.

Een professionele organisatie met uitstekende support.

Ik had de verkeerde maat ventilatie ventielen besteld en dit is keurig gecorrigeerd.

Snelle levering en scherpe prijzen

Volgende dag in huis

goed, klantgericht

bestelde goederen op tijd geleverd. een kunststof klep was beschadigd, waarschijnlijk tijdens transport. Is netjes vervangen

Kwaliteit en waar voor je geld!

Kwalitatieve producten, ruime keus met een goede prijs! En daarbij een snelle levering. Top dus!

Telefonisch zeer goed geholpen met advies. Daarna perfect bezorgd!

Snelle correcte levering. Duidelijke uitleg. Precies datgene wat ik nodig had.

Snelle toezending

Badkamerventilator advies

Ben goed geïnformeerd over badkamerventilatoren waardoor ik de juiste keuze kon maken. Dat je het monteren beter door een pro kan laten doen is nu zeker. Ventilator is flink beschadigd door vallen, zit scheef omdat de muur te dicht bij het ventilatie gat zat om de kap er nog op te klikken. Draden krijg ik niet mooi weggewerkt. Flop klus!! Advies en product zijn wel top.

Perfecte webshop en service

Kan niet anders zeggen dan, prima! Heldere website, goede updates vwb bezorging en bestelling en een onbeschadigd product. Ik koop niet zo vaak een ventilator :) maar als dat nodig is dan zal ik hem hier kopen.

Snelle verzending en voldoet aan verwachting

Goede uitleg, overzichtelijke website en betrouwbaar

Ik werd goed geholpen door één van de medewerkers. De website is overzichtelijk en alles staat goed beschreven. Snelle verzending is ook een pre

Super service

Fast and helpful for delivery and return of products.

Goede webshop …

Goede webshop maar helaas heb ik niemand aan de telefoon kunnen krijgen voor advies… hoe zorgvuldig de informatie op de site ook is dag ik advies nodig en dat lukte niet.

Superfijn

Ik had een leuke aanbieding van een duco silent pakket. De bezorging ging snel, volgende dag in huis. Keurige bezorging!!

Nette ventilatoren snel geleverd

Ik heb hier twee ventilatoren besteld, een voor de badkamer en een voor de wc. De aannemer had echter de luchtafvoerbuis te dicht bij de muur waardoor deze ventilator net niet paste. Gelukkig deze ventilator terug kunnen sturen en geld terug gekregen.

Heldere site. Snelle levering.

Heldere site. Snelle levering.

Op zoek naar wissel van WTW naar ventilatie, offertes aangevraagd. Prijs kwam er als beste uit. En levering en plaatsing geheel naar wens, binnen zeer korte tijd. Onderhoud is naar eigen wens, niet opdringerig.

Degelijk product en mooie uitstraling

Snel geleverd, een goede prijs voor een mooi en degelijk product!

Product snel geleverd met duidelijke handleidingen.

Snel geleverd. Goede prijs. En met een rolmaat als cadeau. Komt goed van pas, want mijn oude was op de draad versleten!

Prima overdrukrooster en snelle verzending

Een overdrukrooster en spirobuizen besteld bij Ventilatieshop.com voor afvoer van een afzuigkap. Duidelijke info op de website, heel snel verzonden. Het rooster werkt prima zonder geklepper door de wind. Makkelijk te monteren.

Snel geregeld

Dat ging van het leiendakje, gezocht en gevonden, en besteld. Binnen 2 dagen in huis bedankt voor de snelle levering.

Keurig afgehandeld

Zonder problemen besteld en bezorgt

21 Boylestraat C

Ede 6718XM