Juiste product geleverd en snelle service

Prima, leuk dat er een extraatje bij zat in de vorm van een rolmaat.

Snelle levering, nette afhandeling van een item dat retour moest, top.

Keurig geregeld allemaal.

Prima ventilatoren en snelle levering

Prima ventilatoren en snelle levering en bovendien keurig verpakt

Duidelijke communicatie lijnen

We hebben lang moeten zoeken voordat ik de juiste roosters kon vinden. Ik ben prima geholpen met mijn keuze en ook met het feit dat ik eerst een ( proef)rooster moest passen voordat ik een grote bestelling deed. Steeds duidelijke antwoorden per mail en duidelijke afspraken. Ik ben super tevreden en heel blij dat mijn roosters passen. Goede service en vakbekwaam. Ik kan het bij een ieder aanbevelen. Dank jullie wel! Je mag mijn review zeker plaatsen maar alleen met mijn naam en geen achternaam. Ik wil niet overal traceerbaar zijn ( heb ook geen facebook ed)

komt afspraak niet na

Als ik bestel staat er bij het product " op werdagen voor 23.59 besteld morgen in huis". ik betel op dinsdag om 18.40 en kan het product pas op donderdag ontvangen. Daarmee komt Ventilatieshop de toezegging niet na.

Bestelling gaat in een keer goed.

Benodigde materialen uitgezocht / duidelijke omschrijving / bij vragen snel contact.

Besteld en zeer snel geleverd

Heb het product uitgezocht, daarna besteld en vlgs afspraak in de avond uren zeer snel geleverd

Levering volgens afspraak!

Juiste artikel geleverd op de afgesproken tijd

Snelle leverig, goede service!

Je krijgt snel wat je besteld! Uitstekende service en verzorging!

Ondanks alle drukte, mooi op tijd geleverd!

Kende deze webshop van een eerdere bestelling; is toen ook netjes verlopen en ook nu weer niets op aan te merken. Ondanks alle gekte van Black Friday etc. toch netjes op tijd geleverd; houden zo dus!

Goed bedrijf

Snel en compleet geleverd en goede vriendelijke service desk

Bestelling werd snel geleverd. Voor zaken, welk ik achteraf te veel besteld had, werden zonder problemen het retour aanvaard.

het was helemaal perfect, heel degelijk en prachtig.

zie hierboven, ik heb e.e.a. nog niet aangebracht, wacht op hulp. Vr. gr. en bedankt. zz

Heel erg klantgericht

Zelfde dag geleverd, makkelijk retourbaar en goede adviezen aan de telefoon. Oplossingsgericht: en daar hou ik van

top

het bestelde product was snel geleverd en goed ingepakt. Ben er blij mee zal vaker als ik wat nodig heb bij ventilatieshop bestellen

was onze eerste keer, is goed bevallen

Het monteren van de afzuigventilator was vrij eenvoudig, maar na het aansluiten van de motor volgens bijgeleverd schema lukte het ons niet om hem op 2 standen te kunnen aansturen.

Prima, perfecte afzuiging voor ons

In onze liften was geen afzuiging behoudens de circulerende lucht. Een opening in plafond aangebracht met daar aan gekoppeld de Intellivent 2.0 afzuigmodule. Met gekoppeld een slow tijd en geen/weinig vocht afvoer. Voldoet naar verwachting buitengewoon. Tevens gekoppeld aan de automatische verlichting, dus blijft niet continue draaien.

Snel en makkelijk alles besteld en keurig optijd

Eenvoudig en snel alles te bestellen. En snel geleverd.

Zeer snelle levering

Goed product en volgende dag al in huis.

snel en goede levering

Op de website goed kunnen vinden wat ik zocht. Daarna besteld, vlot geleverd op een afhaalpunt met goed communicatie over de levering.

Alles in orde.!

Alles in orde.geen klachten. Snel bezorging.

Gewoon goed

Gewoon goed

Besteld andere dag afgeleverd super

Uitstekende producten

Ik vond direct wat ik zocht, en voor een uitstekende prijs. En snel geleverd zodat ik snel met het project verder kon gaan.

Snelle levering en goede service

Via de webshop artikelen in een kleur gezocht en besteld. Bij levering toch een andere kleur gekregen. Bij bestellen dus even controleren of het klopt. Nalevering ging wel vlot.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM