Goede ervaringen

Snelle verzending. Retour makkelijk en een snelle verwerking. Het product was precies wat we nodig hadden.

Prima advies snelle correcte levering

De website is erg toegankelijk en de producten waren snel bezorgd.

Deze website opgeslagen voor nog meer handige producten.

Zeer tevreden!

Goed en snel geleverd, sjieke uitstraling en sterk materiaal. Het plaatsen van 10 ventilatieroosters was zo gebeurd.

Buitengewoon

Goede prijs en snelle levering.

Goed en snel

Vandaag besteld de volgende dag thuis

Goed product

Snelle levering Netjes verpakt Mooi matriaal. Duidelijk site.

Een zeer klantvriendelijk bedrijf

Het bedrijf is telefonisch goed en snel bereikbaar. Ze geven duidelijke informatie en verstrekken langdurige garanties.

Bestelling ging fout, maar goed opgelost!

Mijn bestelling geplaatst, kreeg direct een mail dat alles bevestigd was en opgestuurd werd met een bezorging op de volgende dag. helemaal top. echter bij het bezorgen bleek er een groot deel van de bestelling te ontbreken. gelijk de klantenservice gebeld en nog een half uur later een mail met bevestiging dat de spullen nu verzonden waren. eenmaal aangekomen was er een buis helaas gebroken maar dit hinderde niet aangezien er maar een halve meter van nodig was. Iedereen maakt fouten, het gaat er om hoe je ze oplost! en in dit geval goed opgelost door Ventilatishop.com

Snelle, goede service

Goede producten (voor voordelige prijs) en een zeer snelle service. Ik had de producten de volgende dag zoals aangegeven binnen. Ook het retourneren van één product verliep soepel. Erg tevreden.

Ruime keus

We hebben voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Ruime keus en snelle levering

Producten goed te vinden en snelle levering.

Wilde iets specifieks hebben. Dat was goed te vinden en tegen prima prijs. Levering ging snel en soepel. Zeer tevreden.

Zeer trevreden

Snelle bezorgt en profesioneel materialen. Top service

Goed!!!

Bestelling geplaatst via de website en een dag later netjes compleet geleverd. De levering keurig netjes te volgens via een link en een live locatie.

Super bedrijf, ik bestel voortaan altijd bij jullie

Goede ervaringen gehad bij de afgelopen bestellingen. Ook telefonisch goed bereikbaar en top advies en ondersteuning.

Snelle levering in grote doos

Een paar schuimrubber afdichtingsringen voor de afzuigventielen besteld. Werden in een flinke doos geleverd. Hadden ook gemakkelijk in een enveloppe gepast. Dit had volgens mij flink bezorgkosten bespaard.

Uitstekende service

Vorig jaar 2 Orcon woonhuis ventilatoren gekocht. In de loop van het jaar is er 1 onverklaarbaar gaan brommmen , het liefst midden in de nacht :-( . Garantie aanvraag gedaan en keurig geholpen. Toen bleek dat de ventilator terug naar de fabrikant moest hebben we netjes een "leenventilator"gekregen. Na 4 weken nog steeds geen reactie van de fabrikant en toen is er op initiatief van de ventilatorshop een geheel nieuwe toegezonden. Die werkt inmiddels weer naar behoren en de "leenventilator" is op kosten van de Ventilatieshop retour gezonden. PRIMA service en goede klantvriendelijkheid!!!!

Super snel en makkelijk

Snel besteld en snel bezorgd. Super!!!

Te late verzending. Ik heb zelf moeten bellen.

Navenant de prijs is het een goedkope plastic uitvoering. De werking van de warmtewisselaar is nog twijfelachtig Het apparaat werkt verder voldoende. Jammer dat er geen aan/uit knop op de afstandsbediening zit.

Goede informatie en snelle levering

Snelle service en prima product

Snelle levering, duidelijke site

Via Google op de site gekomen. Duidelijke info en overzichtelijk. Zoekfunctie werkt prima. De levering gaat niet via de bekende grote verzenders, wat een voordeel is. Twee keer besteld nu en daadwerkelijk de volgende dag geleverd met info mail over levering. Duidelijk communicatie (mail) over status bestelling. Kwam erachter dat ze ook een app hebben. Ingelogd en zie daar ook mijn webshop bestellingen terug. Fijne site en fijne app.

Goed, alleen verpakking deugd niet

Een veel te grote doos, terwijl het produkt ook al in een doos zit. Dit de vorige keer ook al aangegeven, niets over gehoord of mee gedaan.

snelle levering, goed product

overzichtelijke website, product snel gevonden en besteld.

Prima service en snelle levering

Prima service, snelle levering, top producten.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM