Goed heb 1 opmerking

Prima kwaliteit goed website alles makkelijk te vinden en de juiste specificaties bij het product Alleen jammer dat er op de site staat volgende dag geleverd maar in werkelijkheid duurt het twee dagen

Prima webwinkel

Product goeg omschreven Simpel te bestellen Voor herhaling vatbaar

Zoals al eerder ervaren, prima en snel geleverd!

Alles wat met ventileren te maken heeft is voorradig. Snel en concurrerend geprijst, komt het materiaal naar je toe en kun je de klus uitvoeren. Gewoon zoals je bedoeld hebt........

Snel en goed geleverd

Duidelijke website, en de materialen snel geleverd. zelfs met de avonddienst!

Snel en goed

Top geregeld

Snelle verzending en goed product!

Hele snelle levering

Heb 2x iets besteld en allebei binnen een dag geleverd. Je word ook goed op de hoogte gehouden waar de bestelling is.

Netjes afgehandeld

Heldere website en juiste info en goede afhandeling

Goed product, duidelijk omschreven. Netjes en snel geleverd

Mijn 2e bestelling bij de Ventilatieshop want de ervaring van de eerste bestelling was ook helemaal OK.

prima product en service

prima product en service

Goed bereikbaar, telefonisch advies en snelle levertijd.

onjuiste informatie en niet terugbellen

in de omschrijving van het artikel staat een maat van 107 maar deze is in feiten rond de 125 mm. gebeld voor een oplossing, ik zou teruggebeld worden, maar tot op heden niets gehoord.

snelle levering, goedkope producten

Wat valt er verder nog te zeggen

perfect!!!

Mooie site, en snelle levering. En voordelig!!

Ik had ondersteuning nodig en kreeg een perfecte hulp!!

Ondersteuning nodig omdat, zo is het tegenwoordig, er maar een klein gedrukte installatie schema bij zat.

Goed materiaal en betrouwbare service

Op de site gezocht naar mechanische ventilatie. Kon vrij snel vinden wat ik zocht. Snel een bevestiging mail ontvangen en vrij snel onderdelen thuis ontvangen

duidelijke site, keurig geleverd !

deze verplichting moet je weglaten !

Bestelling was niet geleverd, maar direct opgelost en geen verzonnen smoezen

Helaas was het bestelde pakket ergens tussen blijven steken. Nadat we contact hadden opgenomen is dit direct uitgezocht en zijn de nodige acties ondernomen. Geen smoezen wat er mis kon zijn gegaan, maar gewoon opgepakt en opgelost. Fijne mensen aan de telefoon en terdege deskundig.

Product voldoet, info over levering moet veel beter

Product voldoet aan de verwachting, maar was niet direct leverbaar ondanks het feit dat volgens de website en bestelinformatie dezelfde dag geleverd kon worden. Ik heb hier zelf twee keer achteraan moeten bellen, maar antwoord bleef uit. Verzoek om alternatief product is niet op gereageerd/over teruggebeld. Uiteindelijk werd het product met twee weken vertraging toch ineens geleverd. Omdat het product goed en beste prijs heeft en de website overzichtelijk is toch aanbevolen, maar de service/info rondom levering is onvoldoende. Snelle levering was ook een reden voor bestelling bij Ventilatieshop. In de gegeven reactie van ventilatieshop op dfeze beoordeling herken ik niet: aanvullend is via de mail eerst een foutieve mail ontvangen, die later gecorrigeerd is, maar er is nooit teruggebeld of gemaild op mijn verzoek voor alternatief product voor een een snellere levering.

Super service bij defect!

Het vervangende garantie artikel al thuis voordat ik de oude überhaupt opgestuurd had!

Snelle en goed verpakt geleverd

Bestelling binnen 2 dagen in huis. Goed verpakt en producten volledig naar wens (goede kwaliteit, beter dan bouwmarkt)

perfect

donderdag ochtend besteld vrijdag in huis kan niet beter. petje af perfect

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede nette levering.

Makkelijk uit te zoeken ventilator voor de wc. Mooi stil en makkelijk te plaatsen

Goed product, snelle levering, correcte communicatie.

Goed product, snelle levering, correcte communicatie.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM