Gewoon goed

Voor tegenwoordige tijd zijn de bezorgkosten wat aan de hoge kant en zou het misschien iets sneller bezorgt kunnen worden.

In een woord super

Zeer snele levering volgen afspraak en een goed product tegen een lage prijs

Adequate dienstverlening, klantgericht

Een hele snelle, no-nonsense levering en zeer klantvriendelijke afhandeling van mijn retour.

Vandaag besteld morgen in huis tegen een zeer goede prijs

Na via de website te hebben besteld hebben we het product de volgende dag al in huis en dat tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding.

mooi en prima

een hebben we geplaatst de ander wordt nog tzt geplaatst

Nettjes op tijd geleverd

Bestelling verloopt makkelijk, telefonisch advies is snel en goed. Bij problemen hebben ze een prima klantenservice die meedenkt en oplost!

prima product

Product ziet er mooi uit, en snel geleverd

Gewoon prima, zoals het hoort

Makkelijk om te bestellen en vlot uitgeleverd.

Goede prijs. Snelle levering.

Prima kwaliteit. Keuze voor avond levering is top.

Perfect geleverd alles netjes verpakt en snelle levering

Snel en betrouwbaar!

Alles naar wens!

Netjes en snek

Prima bedrijf

Prettig, professioneel, snel

We kregen per telefoon prettige en professionele advisering over het type ventilator voor onze badkamer . De medewerker wist duidelijk waar hij het over had. Vervolgens kregen we het snel geleverd. Zeer tevreden!

Goede prijs en kwaliteit uitstekend

Gewoon topp

Vet goed

Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van de Ventilatieshop. Telkens een goed advies gekregen, de volgende de spullen thuis en toen er iets (door mijn fout) niet paste zonder gezeur terugenomen. Zo wil je graag een webwinkel hebben. mvg, Rob Boot ps mocht ik winnen, schenk het dan aan een goed doel.

Top shop

Fijne shop voor ventilatiespul.

Blij met assortiment en prijs

artikel vlot gevonden in overzichtelijke website. Prijs is uitstekend

Fantastische webshop, elke keer weer 100% tevreden!

Ditmaal een afzuiging voor het toilet gekocht, in de middag besteld en dag erna netjes bezorgd. Wel feedback gegeven op de kwaliteit van de ventilator, afzuiging is prima, echter het monteren was zelfs door een elektricien vrijwel onmogelijk zonder aanpassingen te maken aan de ventilator behuizing.

Goede service en duidelijk

Onlangs een product gekocht bij het open maken bleek er een verkeerd product in de doos te zitten. Netjes afgehandeld door de klantenservice en geld terug gehad. Product opnieuw besteld en was snel binnen.

op tijd gekomen en ziet er goed uit

Kwaliteit van geleverde artikelen volledig naar wens

Door een foutje in de postcode iets later binnen gekomen. Kan gebeuren, verder alles naar wens

Mooi product

Product is snel verzonden. Kwam goed verpakt aan. Was heel compleet. Staat mooi in onze keuken, beter als zo'n plastic ding aan het plafond.

Geen fratsen gewoon goed!

Prima webshop

Uit goed assortiment snel de juiste ventilator gevonden

21 Boylestraat C

Ede 6718XM