Prima spullen, snelle levering en belachelijk veel verpakking

Niks aan te merken op de spullen, zijn prima met een goeie prijs. Ook de bestelling en levering allemaal top. Wat echt wel beter kan volgens mij, is het volume aan verpakkingsmateriaal. 3 ventilatieroosters van 130*50mm, die al apart in het plastic zaten, hadden wat mij betreft met een stukje inpakpapier verstuurd kunnen worden. Nu zaten ze in een enorme doos, die ook nog eens helemaal gevuld was met bubbeltjesplastic en plastic luchtzakken. Dit kan echt niet meer! Voor de rest een tevreden klant hoor, maar vond dat ik hier toch iets van moest zeggen.

Goed en snel geleverd in de avond

Geen gedoe gewoon lekker snel

Goede webshop materiaal goed te vinden en snelle levering

Goed product

Alles is verlopen volgens afspraak

Vond wat ik nodig had, goeie prijs en geleverd binnen de afgesproken tijd.

Prima product

Bezorging was 1 dag later dan op de website vermeld. Dat is ivm tijdschema's wel eens lastig. Vandaar 4 sterren.

Heel fijn dat het gat nu dicht is. Dankzij de deksel!

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering, goed contact ook als iets niet in voorraad is, met de vraag deellevering of als alles er is... Daar hou ik van.. er rijden al genoeg koeriers in de rondte..

Materiaal is goed, helaas alleen langere levertijd

De eerste keer dat ik een bestelling deed werd die mooi op tijd bezorgd. De tweede bestelling op 25 okt. kwam de volgende dag en de dag daarna ook niet dus twee dagen onnodig thuis gezeten. Pas na een mail op 2 nov. kreeg ik te horen dat er leveringsproblemen waren. Had u mij niet even een mailtje kunnen sturen? met groet Bert Boersma ps het ventilatiespul bevalt prima!

Mooi op tijd geleverd, zelf vrij eenvoudig geinstalleerd. Werkt perfect, energie zuinig en stil.

Snel geleverd en werkt super

Duidelijk en snelle levering

Duidelijke beschrijving en zee snelle levering, product is helemaal top

Goede producten en scherpe prijs.

Goede producten, snelle verzending en zeer scherpe prijs.

Alles gekregen zoals besteld. Levertijd 1 dag later dan wordt vermeld op de site.

Snel en netjes geleverd

Trage levering

Wacht al dagen. Weekend probleem maar op andere manier opgelost, dus ik ga buis onderdeel terugsturen.

Levertijd niet nagekomen, slechte communicatie

Volgens de site was het bestelde ventilatiekanaal op voorraad en zou het nog dezelfde dag geleverd worden. Na bestelling en betaling totale stilte. Klantenservice niet bereikbaar. Besteld bij een ander die wel kon leveren en bestelling bij Ventilatieshop geannuleerd. Na vier dagen bericht: vanavond wordt uw bestelling geleverd. Gewezen op de eerdere annulering, waarop de reactie was dat annuleren niet mogelijk is omdat alle bestellingen dezelfde dag nog worden verzonden. Levering geweigerd bij de transporteur. Nu maar afwachten of het betaalde bedrag nog retour wordt gestort.

Uitstekend.

Snelle levering van het ventilatierooster. Makkelijke installatie. Hulde voor de bezorgservice Trunkrs! Al met al top.

Voortaan koop ik alles bij de ventilatieshop

2 meter aluminium afvoerbuis gekocht voor de afzuiger en de prijs was goed. Te duur bij de bouwmarkt.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was in prima staat, precies zoals verwacht.

Snelle en accurate levering. Groot aanbod en ruime keus!

Prima ventilator voor een goede prijs

Verzending duurde iets langer dan verwacht, maar alsnog binnen enkele dagen in huis. Ventilator was goed geprijsd, had hem obv de omschrijving echter iets stiller verwacht. Al met al prijs kwaliteit prima.

Goede producten Levering niet conform afspraak

Jammer dat de beloofde leverdatum niet gehaald werd Producten voldoen

Prettige webshop en scherpe prijzen

Zeer prettige webshop met scherpe prijzen. Ook voor vragen en advies krijg je snel en duidelijk een terugkoppeling. Retourneren en/of ruilen is ook prima geregeld.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM