Prima info op de site en vlot geleverd

Zoals je normaal zou verwachten!

Goed product en service, een aanrader.

Goede en duidelijke website. En waar voor je geld. Tevens een Nederlandse instructie extra bijgevoegd. Bij vragen werd er snel en correct gereageerd. M.a.w. hier kom ik zeker terug !

verbeterd!

op de nieuwe webshop met duidelijke foto's en goede zoekfilters snel gezocht wat je nodig hebt

Betrouwbaar produkt

Snelle levering en duidelijke handleiding!

Hoog kwalitatief materiaal voldoet aan alle verwachtingen

Heel fijn dat de ventilator serie allemaal dezelfde afmetingen hebben. Vervangen is dan zo gedaan.

Gewoon Goed!

Gewoon goed!

Snel en goed

Goede website, zaken zijn snel te vinden en worden vervolgens snel geleverd.

goed bedrijf vriendelijk. Kreeg mijn bestelling binnen goed verpakt. Maar toch was mijn dakrooster voor in de muur beschadigt. Is keurig opgelost ze hebben andere opgestuurd . Dit bedrijf is super.

Snel geleverd en goed retourbeleid.

Snel geleverd en goed retourbeleid, goede webshop.

Helemaal goed :)

Positief!

dat ging soepel....

mijn vragen werden kundig en vlot .beantwoord. Ik kon er direct mee aan de slag. De avond na mijn bestelling ging de deurbel en ontving mijn ik mijn spullen

Goede correcte levering

Prima correcte levering

Levering na 5 dagen ipv binnen 24 uur

Helaas geen goede ervaring. Op donderdag via webshop bestelling gedaan van rechthoekige ventilatiebuizen. De volgende dag af te halen op PostNL afhaal punt. Materiaal nodig voor het wknd ivm stucwerk. Op vrijdag geen pakket geleverd. Gebeld naar Ventilatie shop. Zij konden er niks aan doen. Zou aan PostNL liggen. Op zaterdag na 15:00 uur zou het alsnog af te halen zijn. Dus gedoe met Stucadoors. Op zaterdag weer naar ophaalpunt. Weer geen pakket. Zou volgens track en tracé dinsdag worden. Acuut probleem. Via via pas geregeld voor Bouwmaat en daar de buizen nog kunnen kopen. Op maandag 1-11 gebeld naar Ventilatie shop. Wil levering niet meer. Kon ik dan weigeren. Als retour in magazijn dan geld terug. Wel met vraag om naar afhaalpunt te gaan om te weigeren. Ik heb dat via mail aan ze bevestigd. Op dinsdag naar afhaalpunt. Geen pakket. Op woensdag gemaild naar Ventilatie shop. Dat nog geen reactie op e-mail en opnieuw geen pakket. En dat volgens PostNL nog niks was ontvangen of verwerkt. Na mijn mail een e-mail ontvangen van Ventilatie Shop met bedankt voor mijn bestelling en dat die in behandeling was genomen en wordt bezorgd?! Toen was ik het kwijt. Weer gebeld. Er was iets niet goed gegaan. Er is een nieuw systeem in gebruik. Excuses werden gemaakt. Ik kon de bestelling weigeren en kreeg geld terug als retour in magazijn. Ondertussen nog geen reactie op mijn 2 eerdere e-mails. Weer laatste e-mail gestuurd. Daar op donderdag reactie op ontvangen. Ze konden niet verklaren waarom pakket niet werd bezorgd. Normaal gaat dat wel binnen 24 uur. Voor mij dus helaas geen goede ervaring. Hoop dat het een uitzondering is.

Snelle service, en goed resultaat

Snelle afhandeling van een vraag via de mail, en daar het produkt snel ontvangen.

Ruim assortiment, snelle levering

Een webwinkel zoals het hoort. Ruim assortiment, goede beschrijvingen van de producten en snelle levering. Volgende keer weer dus.

Service en levering snel en prima gelopen

Juiste onderdeel snel en goed geleverd word ook goed op de hoogte gehouden van status bestelling.

Nette en goede service

Eerste ventilator was toch te groot voor mijn badkamer. Netjes geholpen om de ventilator terug te sturen. Nieuwe past wel. Klantenservice was erg behulpzaam, verder een goede service.

Prima geregeld

Alles klopte

Prachtige afvoerventielen gescoord!

Net als mijn eerste bestelling voor mijn afzuigkap ook wederom gekeken bij ventilatieshop voor afvoerventielen. 3 stuks, hoogglans RAL9016 en zooi mooi! Hele scherpe prijs, binnen 1 dag geleverd! Twee keer nu besteld bij ventilatieshop en 2 keer mijn verwachtingen waargemaakt. Derde keer zal zeker weer een feit zijn !

Goed en makkelijk te bestellen

Jammer dat er geen contact opgenomen word als iets niet voorradig is maar is allemaal heel netjes opgelost top zeer tevreden

Altijd op tijd en ruim assortiment.

Ik bestel al mijn ventilatie hulpstukken en buizen bij Ventilatieshop. Vandaag besteld en morgen in huis.

verwacht

juiste produkt ontvangen op de voorgestelde termijn.

TOPS .. in een woord en snelle. Levering

TOPS. Vlotte bediening en afhandeling. Goede voorlichting en supersnelle levering.

X

Even afwachten tot ik m’n spulletjes binnen heb

21 Boylestraat C

Ede 6718XM