alles naar wens verlopen

Uitermate tevreden

Prima website. Bestelde product voldoet aan verwachtingen. Zeer snelle bezorging. Tijdaanduiding van bezorging werkt prima. Groet Hans.

Alles keurig op tijd geleverd en goede prijs

Duco mechanische ventilator besteld met diverse losse onderdelen. Alles keurig verpakt en volgende avond geleverd. Prijs is goed, service is goed, dus wat wil je meer.

Ervaring zoals het hoort

bestelling volgt snel. en compleet

Erg duidelijke webshop

Doen wat ze beloven en snelle levering

goed en netjes geholpen

een aanrader , besteld en binnen 2 dagen binnen

Geweldige snelle levering

Exact het bestelde geleverd en ‘s morgens besteld, ‘s middags geleverd. Goed beschermd verpakt en zeer concurrerende prijzen.

Overzichtelijke website en snelle afhandeling

Was op zoek naar een slang voor de afzuigkap. Vond deze in meerdere types in de webshop met een prima prijs. Wel zou ik willen meegeven dat het wel handig zou zijn om ook buitendiameters te vermelden in de webshop. Dit voor doorvoergaten,omkokering etc.

goede garantie behandeling

Mijn badkamer ventilator ging niet meer vanzelf uit. Heb een nieuwe gekregen na onderzoek en hoop dat deze nog lang mee gaat

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Product ziet er goed uit. Werkt na installatie perfect, weinig geluid. Een week na de installatie is de status nig hetzelfde: goed ! Nu even afwachten hoe het over een jaar is.

Perfecte afhandeling aanschaf van een ventilatie tbv ons schip aanboortt

Het betreft hier een kleine aanschaf derhalve misschien een niet geheel presentatief voor mogelijke omvangrijkere opdrachten. Maar zoals bekend zijn het de kleine aangelegenheden die de aard in dit opzicht van een bedrijf heel goed weergeve. Het aanvaarden van mijn kleine bestelling alsmede de bijzondere zorg en de snelle afwikkeling van de verzending heeft mij uitermate tevredenheid gesteld. Mijn dank.

Precies wat ik ervan verwacht!

Zoals het zijn moet.

Tevreden snel geleverd

Professionele en behulpzame organisatie

Netjes verpakt en kundig advies. Tijdig geleverd top.

Snelle service maar geleverd product was niet volgens specificatie

De bestelling werd snel geleverd en de webshop is duidelijk, helaas was de bestelde buis 5% korter dan wat ik besteld had waardoor ik een nieuwe moest kopen.

gemakkelijk bestellen en gunstig geprijsd

enkele jaren geleden ook spullen besteld bij deze webshop. Het bestellen gaat gemakkelijk, goedkoper dan een bouwmarkt, de mogelijkheid om achteraf te betalen en alles netjes en goed ingepakt. Er staat op de website: Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd. Dat klopt helaas niet, 1 november besteld om 16:00 uur, geleverd op 3 november. (volgens de website was alles op voorraad) Maar ondanks dit ben ik erg tevreden met deze webshop

Prima bedrijf, vlotte levering, goed materiaal, uitstekende prijzen. Zoals men vroeger zei: "een tien met een griffel!".

Goede bereikbaarheid en eerlijke hulp bij keuze.

Tegenwoordig zie je steeds meer dat bedrijven moeilijk bereikbaar zijn voor vragen ,zeker als de koop gesloten is. In dit geval niet, ik werd deskundig begeleid tot een juiste aankoop.

Keurig ontvangen

Keurig ontvangen, wel iets later dan verwacht

goede site en snelle levering

goede duidelijke site overzichtelijk makelijk te bestellen en snelle levering

Zeer goede prijs kwaliteit

Makkelijk bestellen, vlotte levering en mooie afzuigers.

Snelle en correcte levering

Artikel als verwacht en snelle levering. De verpakking was wel overdreven groot

Netjes

Alles netjes en snel geleverd. Enige kleine verbeter puntje is de doos even wat steviger vast tape ivm een van de zijkanten het nu begaf. Of een stikker met aanwijzingen wat de bovenkant is.

goede prijs-kwaliteit.

Goede producten en een overzichtelijke site.

De spullen waren perfect, wel te laat verzonden

Ik heb een semiflex buis gekocht met wat bevestigingsdingetjes. Kwaliteit top! Ik gebruik hem niet voor de afzuigkap o.i.d. maar voor cavia's: Ik heb er twee kooien mee verbonden, een volledig kokosvezel deurmat door de lengte doormidden geknipt en erin gelegd, zodat het geen glijbaan werd. Deze oplossing bleek meer dan perfect!!! Ik heb 1 aandachtspuntje: Ik heb voor avondbezorging gekozen, hij zou maandagavond aankomen volgens ventilatieshop. Niet gekomen. Donderdagmiddag kreeg ik een mail met dat de bestelling net was aangekomen bij hun bezorgpartner Trunkrs. Door de snelle levering en goede service van Trunkrs is mijn pakket nog dezelfde donderdagavond geleverd!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM