Veel producten en snelle levering

Met een ruime sortering aan specifieke producten een fijne webshop om een complete bestelling te plaatsen. Ook de levering was keurig in orde. Netjes een bericht dat 1 van de producten binnen moest komen van de leverancier en toch zo snel in huis als complete bestelling.

Roosters besteld op tijd geleverd mooi PRODUKT en een handige site.

Uitstekende webshop

Zeer snelle levering van douche-ventilator voor lage prijs

Goed snel thuisbezorgd binnen een dag.

Goed verpakt en goede beschrijving er bij zat er zo op.

prima gegaan

Roosters snel ontvangen en waren oké.

Groot assortiment, goede prijzen en snel geleverd. Kortom, niks op aan te merken.

snelle levering in prima veilige verpakking

Scherpe prijs! Bestellen ging snel en makkelijk, en beloofde bezorgtijd werd ook gerealiseerd.

Perfecte koopervaring

Alles in het kookproces ging goed en eenvoudig. Product is goed.

snel en betrouwbaar

uitgebreid assortiment met razendsnelle levering

Goede webshop

Ventilator vlot geleverd Ook garantie goed afgehandeld Top ***

alles naar volle tevredenheid.

Besteld betaald volgende dag geleverd zoals beloofd niks mis mee .bedankt Zou hier zeker weer bestellen

Snel en goede prijs.

Wat ik zocht snel geleverd voor een goeie prijs.

Ik had het verkeerde product besteld. Zonder enig probleem werd het product gratis retour gezonden en dag later het juiste product binnen

Goed advies gekregen m.b.t. oplossing aansluiting afzuigkap.

Aan de hand van dit advies prima producten ontvangen.

Prima spullen, snelle levering en belachelijk veel verpakking

Niks aan te merken op de spullen, zijn prima met een goeie prijs. Ook de bestelling en levering allemaal top. Wat echt wel beter kan volgens mij, is het volume aan verpakkingsmateriaal. 3 ventilatieroosters van 130*50mm, die al apart in het plastic zaten, hadden wat mij betreft met een stukje inpakpapier verstuurd kunnen worden. Nu zaten ze in een enorme doos, die ook nog eens helemaal gevuld was met bubbeltjesplastic en plastic luchtzakken. Dit kan echt niet meer! Voor de rest een tevreden klant hoor, maar vond dat ik hier toch iets van moest zeggen.

Goed en snel geleverd in de avond

Geen gedoe gewoon lekker snel

Goede webshop materiaal goed te vinden en snelle levering

Goed product

Alles is verlopen volgens afspraak

Vond wat ik nodig had, goeie prijs en geleverd binnen de afgesproken tijd.

Prima product

Bezorging was 1 dag later dan op de website vermeld. Dat is ivm tijdschema's wel eens lastig. Vandaar 4 sterren.

Heel fijn dat het gat nu dicht is. Dankzij de deksel!

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering, goed contact ook als iets niet in voorraad is, met de vraag deellevering of als alles er is... Daar hou ik van.. er rijden al genoeg koeriers in de rondte..

Materiaal is goed, helaas alleen langere levertijd

De eerste keer dat ik een bestelling deed werd die mooi op tijd bezorgd. De tweede bestelling op 25 okt. kwam de volgende dag en de dag daarna ook niet dus twee dagen onnodig thuis gezeten. Pas na een mail op 2 nov. kreeg ik te horen dat er leveringsproblemen waren. Had u mij niet even een mailtje kunnen sturen? met groet Bert Boersma ps het ventilatiespul bevalt prima!

Mooi op tijd geleverd, zelf vrij eenvoudig geinstalleerd. Werkt perfect, energie zuinig en stil.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM