Ducobox silent besteld. Stond er bij dat het ook dezelfde dag geleverd kon worden. Ik dacht dat kost geld. Niet dus! En inderdaad dezelfde dag geleverd en alles klopte. Dikke 10.

Overzichtelijke webshop en goede prijs prestatie verhouding.

Ik heb een product geselecteerd op de gebruikersvriendelijke website. Scherpe prijs en snelle levering. Zeer tevreden!

Supersnel geleverd en goede kwaliteit

Snel, accuraat en scherp geprijsd.

Ik woon op Ameland en ben gewend dat bestellingen soms wat langer duren. Bij de Ventilatieshop is het snel geleverd. En hun prijzen zijn scherp. En ook t assortiment is ruim.

Werkt prima! Wel even zoeken naar de juiste instelling

Montage is degelijk. Design is mooi. Afdekplaat eenvoudig te verwijderen voor schoonmaak; zit met magneten vast. Ventilatoren met een vochtsensor zijn soms moeilijk af stellen. Door seizoensinvloeden, of simpelweg de ruimte zelf moet de instelling soms aangepast worden. Ik heb ervaring met meerdere modellen waar je klein podmeter moet aanpassen; dat werkt niet... Dit model, met de app, werkt perfect! Gevoeligheid en snelheid is prima in te stellen. Het duurde wel een paar dagen voor ik de ideale instellingen had gevonden, maar dat "fine tunen" is goed te doen op je telefoon. Kortom; wil je een ventilator met vochtsensor? dan raad ik dit model aan!

Snel besteld, snel geleverd!

Envoudig besteld op de website en snel geleverd!

Alles netjes volgens afspraak

Alles goed verlopen, levering op tijd en kwaliteit is prima

Afspraak is afspraak spullen goed en op tijd binnen

Goede service van bestelling tot levering

Besteld en geleverd

Goede keus met scherpe prijs, snel geleverd!

Dankzij het uitgebreide assortiment kon ik hier snel het gewenste product vinden. En dan ook nog voor een goede prijs en snel geleverd. Een volgende keer kom ik hier graag terug.

Snel en kwaliteit

Ik heb al meerdere malen spullen besteld. Het is een toegankelijke website en je vind eenvoudig wat je zoekt. Redelijke prijzen en de levering word netjes, snel en volgens afspraak afgeleverd. Kortom 100% tevreden.

Geen levering en contact

Product besteld wat de volgende dag geleverd zou worden. Week verder; nog niks geleverd, telefonisch niet bereikbaar (blijf in wacht staan) en geen reactie op het ingevulde contactformulier. Zo’n slechte service kom je niet vaak tegen.

Precies wat ik nodig had en snel geleverd

Veel keus. Duidelijke omschrijving van het product. Snel geleverd.

Snel geleverd, goede producten

Goede producten en duidelijke omschrijving op de website. Levering snel zoals men beloofd en stevig verpakt. Zelf een meetfout gemaakt maar retour en opnieuw in de juiste maat bestellen van de desbetreffende artikelen ging soepel. Zou hier zeker opnieuw bestellen.

in een woord Geweldig

Keurig op tijd geleverd, zoals op voorhand werd aangegeven.

Bestellen gaat vlot, echter bij een tweede bestellingg kwam de levering pas dagen later

Duidelijke website, bestellen gaat goed. Levering ook, met een goede tracker. In een tweede bestelling moest ik contact opnemen met de servicedesk omdat er geen updates kwamen na betaling. Uiteindelijk opgelost.

Goed product snelle levering

Goed pruduct en een snelle levering

Snelle levering en prima produkt

Ik had ventilatiematten besteld voor in de kachel. Het product was precies zoals besteld en gauw geleverd, dus prima bedrijf.

Redelijk

Ventilatie rooster was slecht verpakt. Post .nl heeft het netjes overnieuw in ge pakt.

Vanaf de shop tot aan de levering super tevreden.

Ik was vergeten 3 extra slangklemmen voor de 160mm afzuigkap kanalen te bestellen echter had deze shop niet in mijn favorieten van de browser te zetten dus middels google de zoekterm op ventilator gaan zoeken direct kwam de ventilatieshop in beeld en kon direct op hun site mijn slangklemmen bestellen ook het betalen ging soepel. Kortom een prima bedrijf. Mvg. Rino Elzinga

Levert snel

Prijzen zijn scherp, levert snel, en de klantenservice is goed te bereiken en reageert vlot. Aanbod is ook breed. Kortom, een uitstekende en betrouwbare partij!

Niet goed

Er is een onderdeel die helemaal verkleurd van de 10 onderdelen

Er had een verloop 150 naar 125 bij moeten zitten. De bijgeleverde verloop paste totaal niet, ergenis !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM